Kisvuk29 kérdése:
Igaz, hogy az Ncore-nak most nyitottak a kapui? Mert állítólag lehet regisztrálni, de nekem nem engedi. Ha lehet hol? Nagyon szeretnék oda bejutni, mert leszeretnék tölteni pár játékot meg filmet.
Figyelt kérdés
2012. máj. 4. 14:01
1/15 anonim válasza:
Arról már lekéstél, mert április 30-ig lehetett bejutni.
2/15 anonim válasza:
jaja,sajna lekéstél,de vígasztalásul mondom,hogy 2000ft volt!én bejutottam.
teracodon free reg van,az sem rossz oldal!
3/15 A kérdező kommentje:
Regisztráltam a terracod-ra,de nem tudom miért van kiemelve kevés helyen az,hogy ingyenes?Remélem nem fizetősek,mert akkor hiába minden.Gondoltam arra,hogy úgy mint Microbit-en itt sem számolják a le- csak a feltöltést,de azért írjátok meg,ha tudjátok miért csak pár ingyenes.
2012. máj. 16. 19:39
4/15 anonim válasza:
hehehe,nem nem pénzes,az ingyenes annyit jelent a torrentek mellett,hogy nem számolják el a letöltést :)
5/15 anonim válasza:
meg Pitbullon meg torentváron is free reg van.meg Beloadon is.azért mondom most ezeket el,mert ha nCore-od nincs,akkor ezeknek is hasznát veheted.
6/15 A kérdező kommentje:
Akkor merek letölteni,ha nem pénzes.
2012. máj. 16. 20:42
7/15 anonim válasza:
nyugodtan,nem pénzes.de amúgy sehol nem az,gyik-ot nézd meg,ott is írják.
8/15 A kérdező kommentje:
A Teracod.com-on miért lett fizetős(SMS)a reg?
2012. máj. 17. 12:50
9/15 anonim válasza:
mert alapból az is egy meghívós,zárt oldal,én örültem,hogy free reg volt,mert régebben volt valami,amit le akartm onnan tölteni.amúgy,ha fentvagy,akkor miért baj? :)
10/15 A kérdező kommentje:
Mert 2 ismerősöm is akart Microbit meghívót és ez lett volna a legjobb,hogy ne nyagassanak,mert nincs.
2012. máj. 17. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!