Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi lehet a lassulás oka?

Mi lehet a lassulás oka?

Figyelt kérdés
500/20Mbps-es net 1-2 nap alatt random lekorlátozódik 100ra. néha megoldja gép újraindítás, néha elkezd ugrándozni a van és nincs kapcsolat között percekig míg visszajön. újraindítottam már a routert, kihúzgáltam és be mindent. csináltam alaphelyzetbe állítást is. nem tudom mihez kötni, pár hete került új gépbe bedugva, azóta figyeltem fel a problémára, de nem tudom hogy előtte is lehetett-e lassulás. a gép hálókártya driverét is újratettem, semmi változás
tegnap 19:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Másik kábellel próbáltad?
tegnap 20:07
 2/4 A kérdező kommentje:
azt még pont nem, de kevés esélyt látok hogy az lenne a baj
tegnap 20:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Pedig könnyen lehet.
tegnap 20:12
 4/4 A kérdező kommentje:
valami beállításbeli problémára gondolok, mert míg fenn volt az AVG minden bekapcsoláskor vagy újraindításkor azt írta hogy új hálózathoz csatlakozott a gép, réginél ilyesmi nem volt. már töröltem, nem-e az akad össze a windows defenderrel, de továbbra is fenáll a probléma (első win11-es gépem, úgy kaptam már feltelepítve, offline fiókkal)
tegnap 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!