Ha internetet és tv-t köttetek be egyszerre (optikai), akkor ezek hatnak egymásra? több lenn
Figyelt kérdés
Tehát ha mondjuk netezek, töltök le valamit amikor tévét néznek, akkor zavarhatják egymást a dolgok? Mármint nekem lassabban tölt le, és a tévé meg súgni-vibrálni fog?
Telekom-os 80 Mb-es csomagra gondoltam
jan. 27. 17:31
1/5 anonim válasza:
Nem fogják egymást zavarni. Sima böngészésre a pár tíz megás net bőven elegendő, hogy stabil és folyamatos legyen a használat megakadás nélkül. 2 eszköz a 80 megabiten bőven megosztozik, de még több is (pl. telefon).
2/5 A kérdező kommentje:
azt mondod, hogy még minimálisan sem lehet megérezni a két egyidejű használatot?
jan. 27. 18:10
3/5 anonim válasza:
Nálam most 9 eszköz kapcsolódik a netre egy időben, és egyik sem akad. Az a 90-es évek technológiája volt, hogy ugyanazt az egyirányú vonalat használta a betárcsázós modem mint a telefon, így az egyik használata esetén a másik nem működött. Azóta volt jó pár technológiai fejlődés. Képzelj el egy iskolát vagy munkahelyet, ahol több tíz vagy száz számítógép ugyanarra a belső hálózatra van rákötve, de egyetlen kábelen megy ki az utcára és csatlakozik be az internetbe - és ugyanúgy működik minden.
4/5 anonim válasza:
Tippre neked még nem volt ilyen szolgáltatásod. Nehéz el hinni, de biztos van ilyen.
Náluk 3 TV 3 Számítógép és változó számú okos eszköz vígan működik.
Igaz nem Telekom, hanem One(Vodafone) van nálunk, de anyáméknál Telekom van ők sem szoktak panaszkodni.
80 Mbites csomagot már jó régen nem láttam pláne optikai hálózaton.
5/5 anonim válasza:
Nyilván a fizikai sávszélességbe bele kell hogy férjen az összes szolgáltatás összesített logikai sávszélessége.
Pl adsl vonalon ha nézel tv-t akkor kevesebb jut torrent letöltésre mint iptv nézés nélkül..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!