Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Működhet így a router/internet ?

Működhet így a router/internet ?

Figyelt kérdés

Mikrohullámú internetet szerettem volna a házba.

Megvettem hozzá egy 6.generációs Asus asztali routert, erre a szerelő bejelentette, hogy nem tudják bekötni a netet, mert minden oldalról valami útba van nekik.

Mivel maximum még a műholdas internet jöhet szóba, ami nagyon drága, így úgy döntöttem, hogy sim kártyás mobilinternet lesz.

Az úgy működhet, hogy a sim kártyát beteszem egy usb-s stickbe/adapterbe és azt bedugom az asztali routerbe és az így üzemelne wifi routerként ?

tegnap 13:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül. A router ha támogat is modemeket, csak bizonyos chipsetűeket, olyat kell beledugni. Olvasd el a használati utasítást.
tegnap 13:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Milyen router?
tegnap 15:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen elméletileg megoldható.Tehát, ha van egy USB-s stick vagy adapter, amelybe be tudod helyezni a SIM kártyát, és azt csatlakoztatod a router USB portjába, akkor a router képes lesz megosztani a mobilinternetet WiFi hálózaton keresztül.

[link]

ma 10:32
 4/6 anonim ***** válasza:

[link]

Magyarország pont nincs rajt.

Ki kell próbálni azt kiderül.

ma 10:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Huawei E3372

Huawei E8372

ZTE MF823

ZTE MF821

Talán ezek kompatibilisek.De mindenképpen ki kell próbálni.

Ennyi infót találtam.

ma 10:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha jelzi a 3g/4g -t az usb application-ba akkor lehet.

[link]

itt azt írja ,hogy mobilhálózat nincs.

ma 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!