4G korlátlan mobilnet, mint fő internetelérés működhet?
ha nem torrentezel és nem online játékozol akkor igen.
az online játékokban nagyon lassú a mobilnet, mert a pingje sokszorosa a drótosénak. Lehet járszani vele, csak mindig meghalsz :D
a torrentnél is van valami korlátozás, Lehet torrenzetni, de korlátozzák a sácszélességet - telekom
Nekem 4G huawei routerem van és kegyetlen jó letöltésbe, feltöltésbe is. Torrenteket seedelőktől függően 2-8 mega közt szedi. Persze amit nagyon kevesen seedelnek azt nem vettem bele. Battle.net-ről 12megával töltök le, originről 15-16megával. Online játékot profi szinten nem tudsz űzni így, 60-as ping ameddig el tudsz jutni. De ez casual vagy egy kicsitt komolyabb gaming-re bőven elég. Nekem is kényszerből van ilyen netem, de abszolút megvagyok vele elégedve.
Ez telenoros net és egy jó barátom cége fizeti én meg fizetek nekik havonta. Így 3000ft körül van a havidíjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!