Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Egyetlenegy ismerőssel való...

Egyetlenegy ismerőssel való messengeres kommunikációnál miért van ez?

Figyelt kérdés

Csak egyetlen ismerősnél van ez a több százból, ami érdekes. És ő pont a barátnőm.

A lényeg, hogy ha egy emberre ráírok, akkor ha elolvasta, a kis profilkép ikon odaugrik a szöveg alá. Látom, hogy elovasta az üzenetem.

Viszont barátnőmnél nincs ilyen, sosem ugrik a kis profilkép az üzenetemhez, hogy elolvasta, csak annyit ír ki, hogy kézbesítve.

Valami beállítása okozza ezt?

jan. 23. 10:58
 1/10 anonim ***** válasza:
A "kézbesítve" nem azt jelenti, hogy elolvasta, hanem azt, hogy a készülékre kézbesítve lett az üzenet. A profilkép akkor ugrik le, ha valóban el is olvasta az üzenetet.
jan. 23. 11:58
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Azt értem, hogy ha elolvassa valaki, akkor a profilkép leugrik. Csak ennél az egy chatnél nem. Sosem. nem látszódik semmi, hogy látta, csak egyszer visszaír, sokszor órák múltán.
jan. 23. 12:01
 3/10 anonim ***** válasza:
A meta tudja hogy a barátnőd és így tesztelik a kapcsolatotok erősségét :)
jan. 23. 12:27
 4/10 anonim ***** válasza:
Véletlen dolog amúgy, nekem is van egy ilyen ismerősöm a sok közül. Szerintem valami bug...
jan. 23. 12:27
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A messengerben be lehet állítani hogy visszaigazolje-e a másiknak hogy olvastad-e az üzenetet. Ő beállította hogy ez ne legyen így. Valószínűleg kérted már számon hogy látta de nem válaszolt ezért ő ezt beállította a beszélgetéshez, hogy ne jelezze.
jan. 23. 13:08
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

#5 vagyok. A beszélgetésben a jobb felső sarokban az i-ikonra nyomva ez a beállítás. [link]

#4 szóval ez nem véletlen és nem bug. ezen a képnél nekem is ki van kapcsolva ez a funkció az adott beszélgetésben így nem, látja ha megnéztem amit írt.

jan. 23. 13:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Nahát ez érdekes. Köszi a választ 5-6 ezt én sem gondoltam volna :)
jan. 23. 17:03
 8/10 anonim ***** válasza:

Ajjajj. Maradj optimista, valószínűleg '''véletlenül''' pont odakoppintott párszor, és kikapcsolta ezt a funkciót. Ajjajj.

Amúgy ez nekem is friss infó, mióta élhet ez a funkció?

jan. 23. 18:43
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
2023 év vége felé jelent meg ha jól emlékszem, de itt Magyarországon lehet egy kicsit később.
jan. 23. 18:47
 10/10 anonim ***** válasza:
#5: Azért ne feltétlenül gondoljunk rosszra, lehet, hogy általánosságban nem szeretné, ha mások lássák, hogy elolvasta az üzeneteiket. Bár azért túl naivnak sem szabad lenni... velem pont, hogy hasonló történt, de ettől még nem mondom azt, hogy ez minden esetben rosszat jelent. Ha a kezdetektől így volt ez nála, akkor minden bizonnyal egyszerűen zavarta, hogy más látja, hogy mikor olvas el valamit. Ha csak az utóbbi időben lett így, akkor azért azt mondom, érdemes kicsit odafigyelni, hogy minden rendben van-e, esetleg rákérdezni a miértjére.
jan. 24. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!