Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért kezel a Gemini folyton...

Miért kezel a Gemini folyton tiniként?

Figyelt kérdés
Minden kérdésemre úgy válaszol, vagyis odaírja a végén, hogy: beszélj egy felnőttel, vagy: ebben a korban természetes, mert a hormonok, meg hasonlók. Holott 23 vagyok. Rossz kérdéseket teszek fel, vagy másnak is vannak ilyen problémái?

jan. 18. 11:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Profil adataid alapján ítél meg gondolom, lehet nem adtad meg és akkor nem akar olyan választ adni, amit csak felnőttnek adhatna.
jan. 18. 11:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Milyen profil? Laptopról jelentkezek be, max ha az email fiókom adatait látja
jan. 18. 12:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Úgy értettem, lehet a kérdés jellege olyan, hogy megnézné válasz előtt, hogy felnőtt vagy-e, de ha nem vagy belépve a google fiókba, akkor erre nincs lehetősége, így tehát gyerekként kezel.
jan. 18. 14:38
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Illetve lehet be vagy lépve, csak a megadott adatok nem jók, de ezt én nem tudom, csak találgatok..
jan. 18. 14:40
 5/5 A kérdező kommentje:

4

Hát, lehet nem releváns, de megkérdeztem a Gemini-t, azt mondta, nem lát rólam semmilyen adatot sehol, nincs hozzáférése. Vagy csak sablonszöveg? Mivel be vagyok lépve a google fiókba

jan. 18. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!