Temu.com megbízható?
Piactér és nem webáruház, emiatt több ezer különböző eladó hirdetését listázza. Ha átvernek valamivel, akkor csak az adott eladó vert át és nem maga az oldal. Ezért kell az eladók értékelését figyelni.
Ezen kívül ugyanolyan kínai jellegű piac, mint az összes többi ismert oldal (wish, aliexpress): ócska, gagyi tömegterméket vehetsz különféle pszichológiai manipulációs árképzős trükkök között. Amik azért ennyi olcsók, mert távol-keleten részben olyan alapanyagból állnak amik az EU-ban be vannak tiltva mert egészségre ártalmasok, másrészt mert a rendkívül olcsó munkaerő egy része munkatáborban lévő foglyok és gyerekmunkások, így az előállítási költség munkabér része minimális.
A pszichológiai manipuláció része, hogy olyan kedvezményekkel tarolják le a rendszer, hogy akkor is vásárolsz ha semmi szükséged a termékekre, de képtelen vagy ellenállni a látszólagos hatalmas kedvezményeknek. Ezek egy része sima felárazás (500 forint értékű terméket úgy árulnak 3000 forintért, hogy fölé írják áthúzva, hogy 30 ezer volt az eredeti ára = kamu 90%-os akció).
Részben igaza van a előttem szólónak, s részben nem.
Valóban sok a gagyi, de sok olyan van amit nem kapsz, vagy méreg drágán kapsz csak meg ebben a túlárazott EU-ban.
Már a 4. telefont veszem az ebay-en (China). Negyed annyiért és 3* több tudással.
egy keresés ....
Millió elektronikai kütyü, fillérekért.
Combó beltéri egység, fillérekért. (DRM és minden pénztárca gyilkos) EU-s védelem nélkül.
Ha korán tönkre is menne, 3-at vehetsz az EU-s árán. Ha egyáltalán lehet kapni.
Tavaly karácsonyra, a fiamnak, Inteles HUANZI alaplapot vettem kb 60 E ft-ért, Rammal processzorral együtt.
Tökéletesen működik e percben is. Itthon ez kb 300 E ft lett volan.
Ha évente tönkre menne, akkor is öt évig vehetnék újat az EU-s árából.
Szóval van ami jó, és van ami nem. Szét kell nézni van-e a keresett dolog az EU-ban,
s egyáltalán van-e.
Én eddig 3-szor rendeltem. Az első csomag nagyon gyorsan ideért, pár nap volt!
Rendeltem kutyás kávéskanalat, amit imádok. Barátnőm is ezt kapta szülinapjára, 3 db volt egy csomagban, 700 ft körül.
Múltkor böngésztem a neten, és szembejött velem ez a kanál, csak 2 db, és 2800 ft, plusz ugye a szállitás 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!