Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ncore használat manapság,...

Ncore használat manapság, néhány kérdés?

Figyelt kérdés

Mi a helyzet mostanság az Ncore-ral?, Tagok száma növekszik vagy csökken, tartalmak is igaz? érdemes még meghívott kérni? az olyan legális Szolgáltatások milyen hatással van? ( példának a wwe network megszűnésével a pankráció tartalmai felkerülnek a Netflixre, ugyebár sokan e miatt fognak előfizetni sokan, a hírben az is van, hogy magyar kommentár is lesz..)

Sokan azt mondják aki Ncore használ az tolvaj, és hasonló szavakat kapja az illető, Face oldalon is kommentekben.

Lényegében oldalban, tartalmilag elégedettek vagytok vele ( Filmekben, programokban, lényegében mindenben.), vagy van még csiszolni való? kinek milyen tapasztalata van?

tegnapelőtt 17:09
1 2
 11/14 SIDLER22 ***** válasza:
0%
A választék nagyon jó. Viszont az oldal szabályzatán látszik, hogy mennyire monopol helyzetbe érzik magukat. Én ezért inkább másik oldalakra szoktam irányítani a seed szerveremet. Például bithumenre.
tegnapelőtt 18:48
 12/14 anonim ***** válasza:
tegnapelőtt 20:31
 13/14 anonim ***** válasza:
24%
nagyon nem szokták itt szeretni a nem fizetős tartalomszerzést. egy ideig próbáltam rá felkerülni mikor felkapottabb volt, aztán úgy vagyok napjainkra vele hogy ami igazán érdekel az megjelenik ingyenesen is picit később máshol. tehát ha már lopok, igen, akkor nem vernek rám kötelezettséget a visszaseedeléssel sem stb. talán kicsit lassabban csordogál le
tegnapelőtt 23:30
 14/14 anonim ***** válasza:
81%

#5-re:

"Igen, a torrentezés lopás, ezt eddig is tudtuk"

Akkor rosszul tudtátok! Ilyen kijelentések előtt nem ártana tisztában lenni az alapfogalmakkal.

tegnap 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!