Ncore használat manapság, néhány kérdés?
Mi a helyzet mostanság az Ncore-ral?, Tagok száma növekszik vagy csökken, tartalmak is igaz? érdemes még meghívott kérni? az olyan legális Szolgáltatások milyen hatással van? ( példának a wwe network megszűnésével a pankráció tartalmai felkerülnek a Netflixre, ugyebár sokan e miatt fognak előfizetni sokan, a hírben az is van, hogy magyar kommentár is lesz..)
Sokan azt mondják aki Ncore használ az tolvaj, és hasonló szavakat kapja az illető, Face oldalon is kommentekben.
Lényegében oldalban, tartalmilag elégedettek vagytok vele ( Filmekben, programokban, lényegében mindenben.), vagy van még csiszolni való? kinek milyen tapasztalata van?
"Sokan azt mondják aki Ncore használ az tolvaj, és hasonló szavakat kapja az illető, Face oldalon is kommentekben."
És szerinted ez véletlen van?
Csökken a tagok száma, mivel a tömeg mobilon netezik, azon meg nehezebben lehet megoldani a seedelést.
Én meg vagyok elégedve a tartalommal, minden is fenn van, nem kell az összes létező steaming szolgáltatóra előfizetni, ha érdekelnek az exkluziv tartalmak.
Teljesen kielégítő a tartalmak mennyisége és minősége.
Az, hgoy tolvajnak mondják... hát... ja, mi másnak mondjunk embereket, akik nem fizetnek és úgy visznek el fizetős tartalmakat? Igen, a torrentezés lopás, ezt eddig is tudtuk. Bár szerintem eleve nem kéne facebookon idegenekkel beszélgetni, főleg nem ilyenről. A fele úgyis csak AI bot:D
Én kitiltást kaptam, mert 8 hétig nem jelentkeztem fel rá.
Streaming szolgáltatások, amiket elérek mobilon, tvn és pc-n is kiváltották a szükségességét.
Programok és játékok terén is hasonló a helyzet, torrentről letölthető pl, de online nem használható.
Minőség:brutális SD/HD/UHD kinek mi tetszik.
Mennyiség:brutális, minden is fent van. Nagyon ritka, hogy nem találok valamit. Mondjuk a pankráció nem érdekel.
Szoktam fizetni tartalomért, de én nem moralizálok rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!