Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Facebook honnan tud a...

A Facebook honnan tud a Google kereséseimről? Most néztem egy elég speciális dolgot webshopban, és a Facebook azonnal olyan hirdetést dobott fel.

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 20:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Bármire keresel rá, a fb és bármelyik honlap, amire rámész, fel fogja dobni.

Pl. porszívót kerestem, utána az összes web oldal feldobta a porszívókat.

tegnapelőtt 21:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Leírtad a választ a kérdésben: sütemény. A marketing-nyomkövető süti figyeli milyen tartalmakat nyitottál meg vagy kerestél rá, és ez alapján következteti ki, hogy téged érdekel a dolog és akkor ajánlja is reklámként.

Ha törlöd a FB sütiket és újra belépsz, akkor fel fogja dobni hogy mit engedélyezel. Válaszd csak a feltétlenül szükségeseket.

tegnapelőtt 21:24
 3/5 A kérdező kommentje:
Már elnézést, de a Facebook sütije a Facebook belépésemről kéne caak információt tároljon, nem? Semmi köze nem lehet a Google kereséseimhez és más weboldalakhoz! Vagy rosszul tudom?
tegnapelőtt 23:59
 4/5 anonim ***** válasza:
A facebooknak a működéshez feltétlenül szükséges sütije csinálja ezt. A ki tudja hány másik amire engedélyt adsz az összes elfogadásával, az már mást csinál. Ezért találták ki a süti elfogadó ablakokat, hogy szabályozni tudd mit engedsz. A Facebook is úgy kérdez rá, hogy csak a feltétlenül szükségest kéred, vagy mindet.
tegnap 00:02
 5/5 A kérdező kommentje:
De én azt nem értem, hogy eddig azt hittem bármilyen weboldal csak a saját metaadatait tárolja sütiben, másokhoz nem fér hozzá. Ez nem törvénytelen?
tegnap 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!