Mitől függ az, hogy kihez jut el a Facebook-történetem?
Figyelt kérdés
Ha esetenként kirakok egy-egy storyt, akkor korlátozott láthatóságra teszem. Megfigyeltem, hogy kb mindig ugyanazok nézik meg, néha előfordul, hogy van "meglepetés vendég".
Ez azért van, mert nem jön szembe mindenkinek a történetem, vagy mert ők azok, akik 3 mp-nél tovább nézik, a többiek pedig valószínűleg elgörgetik? Magyarán: vajon eljut mindenkihez, vagy valamilyen algoritmus alapján szűr a Facebook, hogy kinek dobja fel a hírfolyamban? Nem tudom, érthető-e a kérdésem. :)
Mielőtt megkapom az ívet: nem ez a központi kérdés az életemben, csak elgondolkoztam rajta. :)
tegnapelőtt 16:24
1/3 A kérdező kommentje:
Még egy: ha a hírfolyamban 3 mp-nél tovább nézi valaki, akkor már jelzi nekem a fb, hogy megnézte? Vagy direktben meg kell nyitni?
tegnapelőtt 16:27
2/3 anonim válasza:
Akihez nem szeretnéd hogy eljusson, ahhoz biztos eljut..
3/3 A kérdező kommentje:
Attól elrejtem, a többinek pedig örülök vagy közömbös :)
tegnapelőtt 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!