Johann83 kérdése:
Hogy működnek a történetek a facebook-on?
Figyelt kérdés
Làttam múltkor (csak már nem tudom kinél és így nem tudom tőle megkérdezni) egy ismerősömnél, hogy a facebookra feltöltött története csak a profiljánál látszódott. Nem volt ott a többi ismerős történeténél, nem láttad neki kicsiben ott ahol mindenkiét látod. A messengerben is van egy olyan, hogy "történetek". Ugye ha ott rámész akkor látod ott kis képeken, hogy kinél van fent épp valami.
Állítólag ez egy olyan történetbeállítás, amit csak akkor láthatnak az ismerőseid, ha rámennek a profilodra. Ott fogja mutatni (a profilképed körül egy szines körrel), hogy van feltöltve történeted, sehol máshol.
Remélem érthető 😄
Előre is köszi 🙂
okt. 17. 16:16
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!