Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ügyfélkapu, új telefon?

Ügyfélkapu, új telefon?

Figyelt kérdés
Már regisztráltam az ügyfélkapu+-ra, ha új telefont veszek, mi a teendő? Tudja esetleg valaki? Erről nem nagyon találtam információt.

tegnapelőtt 10:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Olyan hitelesítő-alkalmazást célszerű használni, amely lehetőséget ad a kulcs mentésére, így a kulcs megadható manuálisan más hitelesítő alkalmazásnak is, vagy importálható például.
tegnapelőtt 10:42
 2/7 anonim ***** válasza:
2 faktoros azonosításra használt alkalmazást felrakod az új telefonon és ennyi. Annyi a lényeg, hogy valami fiókkal az alkalmazás legyen szinkronizálva, hogy tudd átmozgatni másik készülékre.
tegnapelőtt 10:42
 3/7 anonim ***** válasza:

[link] vagy

[link]

tegnapelőtt 10:46
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt, google authenticator van letöltve,a fiókok össze vannak kapcsolva. Remélem így sikerül majd.
tegnapelőtt 12:02
 5/7 anonim ***** válasza:

4> Igen, az ÜK+ nekem is így ment.

A DÁP miatt viszont be kellett mennem az okmányirodába, egy új kódért...

tegnapelőtt 22:22
 6/7 anonim ***** válasza:
5> DÁP: Tehát elfelejtetted a személyi átvételkor megadott 6 jegyű pint. Ha megvan a zöldkártyája és nfc-s a telód akkor a kártyán levő puk kóddal új pint állíthattál volna be. Ugyanígy megy gsm sim kártyáknál is.
tegnapelőtt 22:37
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

Igen, elhagytam a zöldkártyát... Kérdeztem hogy lehet-e valahogy új kódhoz jutni, de az ügyfélszolga azt mondta hogy "Most mondja meg nekem, használta a kódot valaha is?" És részéről a kérdésem le is volt zárva...

Szeretem az ilyen segítőkész közalkalmazottakat.

tegnapelőtt 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!