Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van arra lehetőség, hogy a...

Van arra lehetőség, hogy a mobil internetemet otthon is lehessen használni, ha nem vagyok otthon?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy a mostani otthoni internetemet lemondom, és a mobilnetem lesz csak. Viszont van kamera otthon, amihez kell a net. Van olyan lehetőség, hogy ha nem vagyok otthon, akkor is működjön?

Meg lehet osztani így?

tegnapelőtt 20:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Dehogy lehet, ha nalad van a telefonod, a mobil hotspot hatosugara is par meter.

Ha annyira kell a kamera, akkor marad a net, vagy veszel valami olcsobb megoldast.

tegnapelőtt 20:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyos szolgáltatónál van olyan adat sim, ami az előfizetésed adatforgalmán osztozik, de fizikailag független kártya, vagyis olyan router-ben amiben van LTE modem használható. Így a telefonodon és otthon is működik.
tegnapelőtt 21:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Jelenleg milyen mobil csomagod van?
tegnapelőtt 21:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Persze. Otthonhagyod a telefonodat. Ha telefonálni akarsz elkéred a munkatársad telefonját. Az irodai gépeden meg remélhetőleg van internet. :)
tegnapelőtt 23:28
 5/5 anonim ***** válasza:
4G-s routerbe egy pótkártya aztán mehet...
tegnap 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!