Van lehetőség Budapesten internetet használni LoL-ozáshoz?
Figyelt kérdés
Itt vagyok a kollégiumban, végre egy szabad hétvége és annyira használhatatlan, semmitérő az internet, hogy nem lehet rajta játszani, még csak botok ellen se. Nincs valahol lehetőség, akár fizetősen, hogy internetet használjak? Persze nem horroráron.2016. febr. 19. 15:08
1/1 anonim válasza:
Írj ki egy új kérdést, hogy ELTE wi-fi hálózatához kéne egy név meg jelszó, majd adnak neked és az már tűrhető :)
Én anno a BME téglavörös épületében kockultam, mert az albérletben nagyon rossz volt a net. Viszont BME-nél MAC szűrés van, úgyhogy az neked nem játszik sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!