Ha bejelöltem valakit és nem jelöl vissza, töröljem a jelölést?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 20:22
1/2 anonim válasza:
Attól függ mennyire elfoglalt. Pl kanadai ismerősöm 2 hét múlva jelölt vissza.
De amúgy igen, vannak akiket törölni kel...
2/2 anonim válasza:
Velem volt már olyan, hogy az adott személy egy év után jelölt vissza...hát nem tudom. Ha nem nézi a Facebookot, nagyon elfoglalt, vagy netán nem ért az elektronikai dolgokhoz akkor érthető. De ha nem az utóbbiak állnak a dolog mögött akkor szerintem kissé bunkóság, hogy nem jelöl vissza pár órával vagy nappal utána. Én eleve mindenkit vissza szoktam jelölni, ha az adott embert ismerem is.
De a normál kérdésedre válaszolva: szerintem inkább ne töröld a jelölést. Valószínűleg látni fogja, hogy bejelölted és nem biztos, de lehet vissza is igazolja majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!