Mit jelent az,hogy facebook-on bejelöltem valakit, rátudok menni az oldalára de csak azt jelzi,hogy üzenet?
Figyelt kérdés
Tehát hogy jelölés visszavonása vagy újra ismerősnek jelölés nem jelenik meg.Elvileg nem tiltott le, mert írni tudnék neki illetve látom a profilját. Ha bemegyek az ismerőseim közé ott nincs ott. Ha arra megyek hogy kiket jelöltem be/kiket várok hogy visszajelöljenek ott sincs. Van kb 30-35 közös ismerősünk. Nemtudom miért ezt jelzi , ilyennel mèg nem találkoztam. Valaki?2022. jún. 15. 14:09
1/5 A kérdező kommentje:
Talán elutasította a jelölésem? De akkor miért nem tudom újra jelölni?
Ja és kb 1000 ismerőse van, szóval az sem lehet baj
2022. jún. 15. 15:27
2/5 MGéza válasza:
Igen, ez olyankor fordul elő. Nem ismer vagy nem tartja fontosnak a jelölésed, akkor opcionálisan megjelenik neki hogy letilt vagy nem. Ha nem tilt le de azt válaszolta hogy szerinte nem ismer téged, akkor a továbbiakban nem jelölheted be újra.
3/5 A kérdező kommentje:
Oo értem köszönöm :)
Soha nem tudom már bejelölni? 😂
2022. jún. 15. 20:23
4/5 MGéza válasza:
Ha csak ő nem jelöl be akkor nem.
5/5 A kérdező kommentje:
Az király 😂
Köszönöm a segítséget :)
2022. jún. 15. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!