Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha letiltott a gmail mert...

Ha letiltott a gmail mert betelt a tárhely, törlés után hogyan lehet újra aktiválni?

Figyelt kérdés
jan. 2. 23:58
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha arra az üzenetre gondolsz, hogy a betelt tárhely esetén nem tudsz fogadni több üzenetet, akkor nincs más teendő a hely felszabadításán kívül. Annak viszont meg kell történnie: nem elég törölni a felesleges tartalmakat, hanem a kukát is üríteni kell (különben a levelezésben még 30, a fotóknál még 60 napig ottmaradnak az automatikus törlésig).

Amikor törlöd a szükségtelen dolgokat és kiüríted a kukát is, akkor felszabadul a foglalt hely és a korlátozások is feloldódnak azonnal. Gmail-ben a levelek listája alatt van egy kis grafikus sáv és statisztika ami mutatja a tárhely foglaltságot, ott ellenőrizni lehet.

jan. 3. 10:39
 2/6 A kérdező kommentje:

1

Mindent töröltem, kukát ürítettem és azt írja ki hogy 15 GBból 15GB foglalt és vásároljak további tárhelyet

jan. 5. 01:30
 3/6 anonim ***** válasza:
A Google tárhelyén három szolgáltatás osztozik: Gmail, Drive és Photos. Hiába törlöd a levelezést, ha pl. a telefonról szinkronizált fotók foglalják a 15 gigát. Mindhármat figyelembe kell venni.
jan. 5. 10:29
 4/6 A kérdező kommentje:

A telefonról szinkronizált fotók nem a telefonhoz gyártójához tartozó felhőtárhelyet foglalják?

Hogyan tudom a szinkronizált fotókat törölni?

jan. 5. 11:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Azt a tárhelyet foglalják, amit beállítottál, az lehet a Google Fotók is. Itt meg tudod nézni, hogy miből áll a foglalt tárhely:

[link]

Ha mégis a Fotók lenne, akkor az alkalmazás beállításaiban kell kikapcsolni a szinkronizálást, majd törölni a tárhelyről a képeket. Ha előbb törlöd a tárhelyről a képeket és a szinkronizálás még megy, akkor a telefonról is letörli. Ha van a telefonon elég szabad hely, azt is meg tudod csinálni, hogy előbb az összes képről csinálsz egy másolatot egy új mappába, hogy biztos meglegyen. Vagy kimásolod őket egy adathordozóra.

jan. 5. 11:17
 6/6 A kérdező kommentje:

5

Köszi!

Közben megtaláltam a képeket. Van egy pár. Már vagy 10 éve gyűjtöm.

Valszeg átregisztrálok egy másik gmail fiókba.

jan. 10. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!