Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Telegramon van egy olyan...

Turai Lajos kérdése:

Telegramon van egy olyan lehetőség hogy tiktok videó szívecskézésért kapsz pénzt az elején utána fizetni kell hogy tovább küldjek VIP szintek vannak nekem is azt írta hogy valtsak át VIP 3masra mert addig nem fogja tovább küldeni a pénzt ?

Figyelt kérdés
Tiktok working group ami küldi hogy melyik videót kell beszivezni. Valaki használja vagy van tapasztalata vele kapcsolatban

dec. 29. 17:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Jó kis átverésnek hangzik. Az elején behúznak egy egyszerű feladattal, de mivel kapzsi az ember és még több pénzt akar, ezért fizet. A pénzeddel lelépnek, és vége. Az a "munka" ahol bármilyen összeget neked kell befizetned, az már potenciális piramisjáték ahol az új belépőket a régiek befizetésével manipulálják, hogy ők is fizessenek. Aztán egyszer összeomlik az egész, ha nem jönnek az új befizetők, a régiek jutaléka elmarad, majd lelépnek.

Másik dolog, hogy nem gyanús az elvégzendő munka legalitása vagy tisztessége, morálisan nem akadály semmi, ha kifizetik? Pénzért manipulálsz statisztikai adatokat.

dec. 29. 17:34
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen azt észre vettem barátom csinálja már VIP 2es de már csak halmozódik a pénze . VIP 3mas legyen akkor fizetnek tovább de az 30000ftot kell fizetnie és utána küldetést kell végre hajtani egy oldalon venni bitcoint amit ők választanak ki és utána pedig vissza adják a pénzt többletel 30%pluszal
dec. 29. 23:36
 3/3 Nahar válasza:

Válasz a 2-esre:

Én azonnal jelenteném a Telegrammnak!

De nézz körül a FB-on, biztosan van már a károsultaknak csoportja, ott beszéljétek meg a részleteket.

tegnapelőtt 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!