Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookon kötelező megerősite...

Facebookon kötelező megerősiteni az elérhetőségi számot?(amit a kétfaktoros hitelesitéshez adtam meg) kérdés többi része a kommentbe.

Figyelt kérdés
Sziasztok, mikor megadtam a számot kérdezte, hozzá járulok e hogy hirdetést küldjön gondolom sms-be ill sms-be embereket ajánljon a rendszer, ilyesmi szöveg volt megnyomtam, hogy nem . Az elérhetőségi beállitásokba ki volt irva , hogy megtörtént a szám megadása ill volt 1 szöveg, hogy korlátozott használatra adtam meg leirta, hogy mire használja a FB mindenképp de azt is, hogy emberek és hirdetés ajánlásra nem., viszont volt 1 menü, hogy elérhetőségi szám megerősitése. Gondoltam megerősitem. Kb ugyan azt irta ki mint amikor elsőre beirtam neki a számot, hogy mire kell neki. És eltünt ez a korlátozott használatot iró szöveg. (megerősitettem). Most ez kötelező? Én nem akarom, hogy reklámokat meg hülyeségeket küldjön sms-be... vagy attól mert eltünt a szöveg amiről irtam,még tudomásul vette a rendszer azt, hogy csak a kétfaktoroshoz engedem használni a mobilszámom? köszönöm a válaszokat! (a szöveg a korlátozott használatról a megerősités után tünt el, tehát nem gondoltam , hogy eltünik, úgy voltam,vele ha kéri hát megerősitem)
tegnap 17:52
 1/7 anonim ***** válasza:

A megerősítéssel történt egy kódküldés amit meg kellett adnod az FB oldalon. Ezzel ellenőrizte hogy a te telefonod és esetleg nem történt elírás.

Ha megerősíted az e-mail-címedet vagy mobiltelefonszámodat, tudhatjuk, hogy jó helyre küldjük a fiókoddal kapcsolatos adatokat.

Megjegyzés: A lehető leghamarabb erősítsd meg az e-mail-címedet vagy a mobiltelefonszámodat. Csak akkor fogod tudni használni a fiókot, ha megerősíted az e-mail-címedet vagy a telefonszámodat. Ha nem erősíted meg a fiókodat, egy év inaktivitás után törölhetjük.

tegnap 18:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, itt csak az aggaszt, hogy eltünt a szöveg, hogy nem engedtem, reklámok szolgáltatását stb. Lehet, hogy tudomásul vette az eredeti választást? (mikor megnyomtam , hogy ehhez nem járulok hozzá)
tegnap 18:44
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem hozzá van adva nem zaklat semmivel.

Viszont állítsd be hogy ne legyen profilba látható.

tegnap 18:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Alapjában véve SMS kódot küld belépéshez ,SMS kódot jelszócseréhez. Illetve értesítést ha fiók számára ismeretlen eszközről próbálnának belépni.
tegnap 18:59
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönönöm 3-4 3 köszi megnéztem azt irja privát. köszi akkor elvileg ha nem kérek kódot nem zargat.
tegnap 19:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Egy valamit vegyél figyelembe ha a telefonod elhagyod érhet kellemetlenség. Az SMS kétfaktoros hitelesítés jó dolog és ajánlott de legyen menekülő út mert ha nem férsz a telefonhoz akkor új eszközön a FB fiókhoz sem és kizártad magad a fiókból.
tegnap 19:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem küldenek SMS-ben hirdetést vagy reklámot, túl drága módszer és nem is hatékony.

Lehet azzal kevered, hogy regisztráció után meg kell adni, hogy a hirdetéseket milyen módban kezelje az oldal - ha személyre szabott akkor a tevékenységed alapján listázza a reklámokat, ha kikapcsolod a személyre szabást, akkor bármilyen témában mutat reklámokat (illetve van prémium mód ami fizetős, cserébe reklámmentes lesz, erre is rá fog kérdezni valamelyik lépésben).

tegnap 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!