Miért nem tudok FB jelszót változtatni?
Megpróbáltam megváltoztatni a FB jelszavamat, erős a gyanúm,h feltörték. Nem sikerül, azt írta ki, hogy jelenleg nincs jogosultságom, mert nem ezt a gépet szoktam használni, akkor leszek rá jogosult, ha egy ideje már azt az adott gépet használom.
Ezzel az a gond, hogy csakis és kizárólag az említett gépről és a mobiltelefonomról Facebookozom, soha más eszközről nem léptem még be. Miért írja ki gépen és mobilon is, hogy nem azt szoktam használni? Hogyan tudom megváltoztatni a jelszavamat? Illetve, be akarok állítani kétfaktoros hitelesítést is, de ugyanerre hivatkozva azt sem engedi.
Szia!
Kérj elfelejtett jelszót. Annak mennie kellene, hisz az kidob minden jelenlegi eszközt, és akkor már nincs olyan, hogy ezt a gépet használod egy ideje, mivel kijelentkeztet minden eszközt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!