Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Feltörték az emailom, Facebook...

Feltörték az emailom, Facebook jelszót változtattak, hogy tudták megtenni?

Figyelt kérdés
Az e-mail címem töröltették, pedig nem egyszerű jelszavam volt, instagram volt erre regisztrálva még is olyan face üzenetet kaptam hogy jelszavam megváltoztatták. Rögtön a face emailjának és a facénak jelszavat módosítottam, de az insta emailja törölve lett, kértem a szolgáltatótól visszaállítást mert feltörték. Az instát töröltem. Sajnos ezzel az e-mail címmel szoktam netes vásárlásokat intézni, és van pár appom ezzel regisztrálva, a szolgáltató vissza tudja állítani? Meg félelmem ugyan mit garázdálkodtak, meg hogy tudták feltörni, meg a facéra hogy léptek be?

dec. 21. 21:05
 1/9 anonim ***** válasza:
82%

A kérdés eléggé kesze-kuszára sikeredett.

Elsőnek is jelszóváltoztatás, munkamenetek kijelentkeztetése stb., lehetőleg egy olyan eszközről, ami feltehetően nem vírusos (azaz inkább a telefonodról, mint Windowsról).

Utána pedig fogalmazd újra a kérdést, nyugodt fejjel

dec. 21. 21:20
 2/9 anonim ***** válasza:

"hogy tudták megtenni?"

Valószínűleg a két faktoros hitelesítés hiánya segített nekik.

dec. 22. 02:22
 3/9 anonim ***** válasza:
A "feltörés" 99%-ban a belépési adatok megszerzésével történik, pl. böngésző mentett jelszavak megnézésével.
dec. 22. 05:40
 4/9 A kérdező kommentje:
Értem én hogy nem volt biztonságos a freemail, de hogy találják ki a jelszavam? És miért törölték az e-mailt?
dec. 22. 07:28
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem értem hogy történhetett, nem léptembe nyilvános gépen, most buszon villamoson kileshették?
dec. 22. 08:09
 6/9 anonim ***** válasza:

Egyik leggyakoribb ok a sok helyen használt jelszó.

Bár még mindig nem sikerült leírnod normálisan, hogy mi a bajod.

dec. 22. 08:55
 7/9 anonim ***** válasza:
dec. 22. 08:56
 8/9 A kérdező kommentje:

Hidd el nem vagyok bohóc, csak van amit nem értek, jó tudom egy freemail nem egy biztonságos e-mail fiók, csak nem értem hogy lehet kitalálni egy jelszavat, igaz fontos dolgok nem voltak rajta, de azért mégis a magán életembe törtek be, ès idegesít mit tettek az emailon belül.

Az meg a legnagyobb kérdésem, hogy hogyan tudott a faceban jelszavat módosítani mikor a face nem erről az emailról regisztrált, az a gondolatom hogy az insta erről ment és vhogy a két fiók között így átjárt.

dec. 22. 14:42
 9/9 A kérdező kommentje:

A helyzet lezárása, ha esetleg mással is történt ilyen, a freemail fiókom bejelentkezés felületén jeleztem az idegenkezűséget, majd kértek egy nyilatkozat kitöltve adataimmal, ha visszaküldtem kaptam új jelszó megadása linket, ez kb 1 hét volt, de visszakaptam fiókom.

Az máig rejtély hogyan tudott ezzel az e-maillal facebookom jelszavát módosítani mikor ez az e-mail csak insta volt regisztrálva.

dec. 31. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!