Feltörték az emailom, Facebook jelszót változtattak, hogy tudták megtenni?

A kérdés eléggé kesze-kuszára sikeredett.
Elsőnek is jelszóváltoztatás, munkamenetek kijelentkeztetése stb., lehetőleg egy olyan eszközről, ami feltehetően nem vírusos (azaz inkább a telefonodról, mint Windowsról).
Utána pedig fogalmazd újra a kérdést, nyugodt fejjel

"hogy tudták megtenni?"
Valószínűleg a két faktoros hitelesítés hiánya segített nekik.

Egyik leggyakoribb ok a sok helyen használt jelszó.
Bár még mindig nem sikerült leírnod normálisan, hogy mi a bajod.

Hidd el nem vagyok bohóc, csak van amit nem értek, jó tudom egy freemail nem egy biztonságos e-mail fiók, csak nem értem hogy lehet kitalálni egy jelszavat, igaz fontos dolgok nem voltak rajta, de azért mégis a magán életembe törtek be, ès idegesít mit tettek az emailon belül.
Az meg a legnagyobb kérdésem, hogy hogyan tudott a faceban jelszavat módosítani mikor a face nem erről az emailról regisztrált, az a gondolatom hogy az insta erről ment és vhogy a két fiók között így átjárt.
A helyzet lezárása, ha esetleg mással is történt ilyen, a freemail fiókom bejelentkezés felületén jeleztem az idegenkezűséget, majd kértek egy nyilatkozat kitöltve adataimmal, ha visszaküldtem kaptam új jelszó megadása linket, ez kb 1 hét volt, de visszakaptam fiókom.
Az máig rejtély hogyan tudott ezzel az e-maillal facebookom jelszavát módosítani mikor ez az e-mail csak insta volt regisztrálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!