Miért nem müködik a router?
Figyelt kérdés
Áramkimaradás után nem müködik a router. Reseteltem, kihuztam a konektorból (több órára is) Mobil internet van USB sticket így nem tudom használni csak a gépembe. Több készülékünk van amihez fontos lenne az internet de nem tudom használni.tegnap 21:31
1/1 anonim válasza:
Az kell megnézni, hogy az eddig WIFI hálózat eltűnt-e és lett-e helyette egy másik (a reset miatt már erre nagy esély van, kivéve, ha eleve az alapértelmezett WIFI hálózatnév volt eddig használatban).
A másik, hogy a router alján vagy valahol van-e IP-cím és admin jelszós címke és esetleg egy név, hogy milyen WIFI hálózatot hoz létre alapesetben.
Ha van új WIFI hálózat ahhoz kell csatlakozni egy eszközzel, ha nem, akkor kábellel és a routeren talált IP címet beírva bejön egy admin felület, ott be kell lépni majd átnézni a WAN adatokat ahol az internet azonosító és jelszó stb kell, a szolgáltatóhoz csatlakozás miatt, továbbá a WIFI beállításokat is érdemes megnézni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!