Jó magyar fórumot/csoport?
Figyelt kérdés
Nyitott vagyok bármilyen csoportra, redditen kívül (az angol közösségek nagyon jók és semmi kritikám nincs az oldal felé, de az ott lévő magyarok a társadalom hulladékai... jó, nyilván nem az összes de a többség az).
Lehetőleg általános, beszélgetés fórumot keresek, teljesen mindegy mi a téma, csak ne pletykaoldal legyen, szerintem kitalálható, miért nem...
ma 15:08
1/2 anonim válasza:
Szerintem ez a műfaj már elérte a csúcsokát..amióta van a tik tok azóta ott élik ki magukat sokan nem ilyen helyeken sajnos pedig itt még lehet fejlődni..a Reddit amúgy tényleg idegesítő csak játékok miatt szoktam oda fel menni okulni.
Szóval szerintem ez szépen lassan kihal sajna
2/2 A kérdező kommentje:
#1 A reddit teljesen jó lenne, ha nem lenne tele asszonysutyorgós szökevényekkel, elsősorban a politizálás miatt szokták szidni de nekem azzal sose volt bajom, pedig én nem szoktam politizálni
ma 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!