Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Privát Facebook csoportban...

Privát Facebook csoportban miért nem tudok megnyitni/megnézni bizonyos bejegyzéseket?

Figyelt kérdés

Szóval van egy facebook privát csoport aminek a tagja vagyok pár éve, eddig nem tapasztaltam ilyen problémát ebben a csoportban sem és más facebook csoportban sem. Az értesítést látom, hogy valaki bejegyzést tett közzé, de amikor megnyitnám, azt írja, hogy "Ez a tartalom jelenleg nem érhető el. Ez általában olyankor fordul elő, amikor a tulajdonosa csak kisebb csoportnyi emberrel osztotta meg, megváltoztatta a láthatóságát, vagy törölték."

Az utóbbi 3-4 bejegyzésnél van ez, viszont van, hogy másvalaki új bejegyzését pedig látom a csoportban, csak mondjuk ugyan annak az 1-2 embernek a legutóbbi bejegyzéseit nem.

Azt is próbáltam felül állítani, hogy a legrelevánsabb, legutóbbi tevékenység, vagy hogy új bejegyzéseket mutasson, de semmi...

tegnap 11:24
 1/1 sa Dale Cooper ***** válasza:

Zárt csoportból próbál ide linkelni az általad nézett csoportba valamilyen tartalmat. Ami annak a csoportnak, ahonnan hozná, a beállításai szerint nem látható, csak tagok számára. Te pedig annak nem vagy tagja.

Rendszeresen elkövetett hiba. Régóta és gyakran előfordul.

tegnap 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!