Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A facebooknál nem lehet...

A facebooknál nem lehet jelenteni hogy feltörték a fiókom??

Figyelt kérdés
Valaki megváltoztatta a fb fiókom jelszavát. Egy gépről még hozzá tudok férni, mert ott mindig be voltam lépve, de már nem tudok új jelszót küldeni magamnak, mert bár érzékeli hogy az emailem ehhez a fiókhoz tartozik, de mikor kérem a jelszót, nem érkezik meg az emailemre. Telefont pedig emlékeim szerint sose társítottam a fiókhoz. De akkor most meg vagyok lőve? Mert nem látok olyan lehetőséget, hogy ezt egyáltalán jelentsem a facebooknak... Mit tegyek?

ma 21:04
 1/4 A kérdező kommentje:
Ráadásul van egy, a fiók biztonságával kapcsolatos bejelentő oldal, ahol ki lehet választani, hogy mi a problémám, és mikor bejelölöm, nem enged továbblépni... Remek rendszer.
ma 21:08
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Bocsánat a kirohanásszerű kérdésért, a hasonló kérdéseknél ilyet nem láttam. Azért az fb egy általános üzenetet kitehetett volna a főoldalra, hogy figyelmeztessenek erre.

Köszönöm szépen még egyszer!

ma 21:15
 4/4 anonim ***** válasza:
0%

Ha be tudsz lépni arról az egy gépről, de nem érkezik meg záros határidőn belül az új jelszó, akkor még menthető a helyzet.

Nem lehet, hogy az a valaki megváltoztatta a biztonsági mail címet, ahova a jelszót küldik? Tehát te még be tudsz lépni a régi maillel, de a jelszó már nem oda jön. Ezt azért ellenőrizd.

Ha sikerül új jelszót, akkor szerencséd van. Ha nem sikerül, akkor töröld a fiókodat véglegesen.

Azt mondanom sem kell, hogy a folyamat végén a Beállítások / Adatvédelem menüpont alatt dobd ki az összes belépett eszközt!

ma 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!