Facebook csoportot lehet jelenteni a facebook-nál ez miatt?
Figyelt kérdés
Igyekszek rövid és tömör lenni. Pár okoskodó, ingyenélő, végtelen szabadidővel rendelkező anyuka a többi helyi anyának csinált egy facebook csoportot, amiben kisebb dolgokat lehet hirdetni eladásra. A pár ökör kitalált egy szabályzatot mint pl: idővonalra nem lehet feltölteni képet, a képeket csak saját albumba lehet feltölteni ami saját névvel van ellátva. Egy nap csak 3 képet, 1 hirdetést lehet feltölteni (na ha van egy nagy doboz kiselejtezett ruhám - 50- 80 db, az 50-80 nap a feltöltése? És még sok ilyen ökörség. Ha valaki nem tartja be a szabályzatot annak először felhívják a figyelmét rá, aztán jön az, hogy na majd ők megleckéztetik a szabályszegőket. Vmint volt rá alkalom, hogy azzal jöttek hogy a csoportba lépéskor elfogadták a szabályzatot és SZERZŐDÉSI FELTÉTELEKET!!! Lehet egyáltalán ilyet csinálni? Mivel engem és ismerőseimet is nem egyszer "leckéztették" már meg, ezért meg szeretném én is őket, azzal hogy az úgy féltett csoportjukat jelentem a facebooknak. Ha ezt megteszem, törölhetik a csoportot, vagy ott leszarják ahol van? Lenne értelme, vagy ez teljesen normális?2016. jún. 12. 23:35
1/2 anonim válasza:
ha nem vétenek a facebook szabályzata ellen, nem fogják őket törölni. Az általad leírtak kb egy tinédzser nyivákolásával vannak egy szinten, szólva valószínűtlen, hogy bármi is történni fog.
2/2 anonim válasza:
Te beléptél egy csoportba, ahol feltételek vannak, amiket elfogadtál a belépéskor. Ha ezek mégsem tetszenek, akkor lépj ki. Pluszban neked is van lehetőséged csinálni egy hasonló csoportot, számodra megfelelő feltételekkel.
Nem így mennek a dolgok, hogy belépek s majd az én formámra alakítom, vagy feljelentem. Hanem belépek ha megfelelnek a feltételek, vagy nem lépek be ha nem felelnek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!