Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Google-fiókomban hogy...

A Google-fiókomban hogy állítsam be, hogy a telefonos azonosítást ne kelljen használni?

Figyelt kérdés
Akárhányszor mostanában a Google-fiókkal belépve videót töltenék fel a Youtube-ra, vagy bármit módosítanék a fiókbeállításomon, minden egyes lépés után telefonos azonosítást akar. Megadtam a biztonsági emailem, amire semmit nem küld és nem is lehet már módosítani a biztonsági emailem, csak a telefonszámom, és csak a telefonos azonosítást engedi. Azonosítottam akkor telefonnal magam, kódot beírtam, elfogadta, majd levonta az sms azonosítás díját nekem. A következő fiókbeállításnál megint telefonos azonosítás, sms, díjlevonás. Harmadjára már bepöccentem, hogy 10 perc alatt 3-szor húzott le a Google ezekkel az idegesítő azonosításokkal és nem tudom használni normálisan a fiókomat. Hogyan iktathatom ki ezt a pénzlehúzást, vagy hogyan térhetek át mégis emailes kód küldésére?
dec. 11. 11:46
 1/5 anonim ***** válasza:

SMS fogadásáért egy magyar mobilszolgáltató sem számol fel díjat (Androidos eszközön nem is SMS-t küld, hanem push értesítést és e-mailt, persze lehet más rendszer is nálad).

Ami még beleszólhat a dologba, hogy nincsenek elmentve a sütik azokat törlöd bezáráskor vagy le vannak tiltva. Így a már felismert eszközt minden bezáráskor elfelejti a böngésző, így újra kell kezdeni az azonosítást.

dec. 11. 13:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Fogadott sms-ert egy forintot nem fizetsz, miről beszélsz
dec. 11. 14:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Beállításoknál törlöd a telefonszámot, de csak akkor, ha előbb másik fiókot adsz meg biztonságinak. (szerintem)

Ezért van 2 gmail-em.

dec. 11. 17:40
 4/5 anonim válasza:
49%
Már a kód kérésekor ki van írva a díjfelszámolás joga a szolgáltatótól, közvetlenül oda, ahol rá kell nyomni az azonosító kérés gombra. Nem egyszerű fogadott sms, hanem általam küldetett kódkérő sms.
dec. 11. 17:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor már ketten vagytok, akik nem tudnak értő olvasni. Az a figyelmeztető szöveg azt írja, hogy költség merülhet fel a szám megadása és üzenetfogadás esetében. Nem azt írja, hogy pénzbe kerül, hanem felmerülhet a díjfizetés lehetősége. Azért feltételes módban ír, mert nem látja előre hogy melyik szolgáltatót fogod megadni és azoknak épp milyen tarifái vannak. Valóban vannak olyan országok, ahol fizetsz az SMS-fogadásért is, csak nem Magyarországon. Tehát rád a "költségek merülhetnek fel" figyelmeztetés nem vonatkozik, mert nem fog felmerülni költség.
dec. 11. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!