Lidl plus alkalmazás nem működik. Valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Pár napja letöltöttem a Lidl plus alkalmazást. Sikerült regisztrálnom is, de amikor még akartam erősíteni az e-mailt címem, mindig visszadobott, hogy túlterhelt a rendszer. Ettől függetlenül minden vásárlásom látom az app-ban, ki is írja az összegeket. A kuponokat nem engedi aktiválni. Férjemnek az az ötlete támadt, hogy töröljem az alkalmazást és telepítsem újra. A bökkenő, hogy nem tudom újra letölteni, mert meg sem jelenik a Play áruházban. Ha google -on rákeresek, kiadja, de kiírja, hogy nem kompatibilis az eszközzel és nincs telepítés gombom sem. Telefont már újraindítottam. Legfrissebb androidom van. Köszönöm, ha valaki tudja, mit lehet ilyenkor tenni.tegnap 19:11
1/3 anonim válasza:
Milyen telefonod van? Tényleg a legfrissebb, 15-ös droidod van?
2/3 A kérdező kommentje:
Xiaomi Redmi note 11 pro. Benéztem, nem 15-ös, hanem 13-as android van rajta.
tegnap 19:45
3/3 anonim válasza:
Hát mondjuk egy 13-mason még mindig mennie kéne. Én nem akarok itt Xiaomi utáló lenni, de állandóan az ő telefonjaiknál találkozok ezekkel a teljesen random szoftveres hibákkal... Családban is épp kettő defektes Xiaomi van, ami néha jó, néha nem.
Maximum annyit tudok tanácsolni, hogy várj... Esetleg megpróbálhatsz egy gyári visszaállítást, ha nagyon fontos az app, de akkor megy a lecsóba minden ami a telefonon van, úgy készülj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!