Már harmadik napja nem tudok belépni a freemail oldalára, mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Azt a szokásos szöveget írja ki, mint amikor nincs internetkapcsolat, viszont nem általános probléma, mert tegnap voltam fent a szomszédnál és neki simán betöltött az oldal. :/2010. nov. 6. 09:13
1/4 anonim válasza:
A freemail egy kalap sz@r, ahogy a fenti példa is mutatja. Válts vmi használhatóra, pl gmail!
2/4 anonim válasza:
Tegnap küldtem emailt freemailes címre és megkapta,mert válaszolt,nálad lehet gond.Próbálj másik böngészővel belépni,néha segít.
3/4 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy szar, de ha be kell lépnem, akkor be kell lépnem... -.-
Második válaszoló, neked köszönöm, tudom, hogy nálam van a gond, mert mindenkit akit megkérdeztem, annál jó volt és tegnap voltam a szomszédnál, aki ugyanannál a szolgáltatónál van és nála működött. Mozillát használok, próbáltam IE-vel, de azzal se ment. :/
2010. nov. 6. 11:35
4/4 anonim válasza:
Én jártam így a múlt héten, hiába próbáltam belépni, nem nyitotta meg a mappáimat. A Gugli keresőjében az összes belépési lehetőséget próbáltam, de Firefox-szal nem ment, végül a Chrome-mal sikerült. Bele volt akadva egy spam, Toshiba a címe, hülye Google forditóprogival írt sz*, ráadásul linkekkel. Ha rákattintasz, ezer százalékos a trójai! És ezt beengedte a Freemail rendszere, még csak nem is az én email-címem volt megadva, hanem valami csucsubébi. Ennyire megbízható a Freemail. Beállítottam a spamszűrőt, aztán töröltem ezt a spamot, azóta működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!