Ha a dotroll.com-nál veszek webtárhelyet, akkor azt nem is fogom elérni sima FTP-n keresztül, csak az ő hülye felületükön?
Figyelt kérdés
Azzal tisztában vagyok, hogy egy kb. 5 fős ráérős banda, akik kényelmesen beérnek fél 10-re, megisszák a kávéjukat miközben kiröhögik a fizető ügyfeleket, "kiheverik" a hétvégi wikkend fáradalmait, aztán lemennek egy 1 órás ebédszünetre, aztán délután a 2 "stréberebb újonc" megcsinál 1-2, talán 3 hibajegyet.
Magyarán a support a béka segge alatt van náluk.
Én viszont a kis HTML + minimál PHP magánoldalamat szeretném csak náluk megcsinálni, aminél 1-2 hétvégi kimaradás nem lenne annyira gáz. Viszont akkor már legyen olcsó.
Az viszont tutira nem lenne jó nekem se, ha csak egy "DirectAdmin" webfelület közvetítésével töltögethetek fel mindent, és sima FTP-t nem használhatok.
dec. 1. 20:35
1/1 anonim válasza:
Cpanel van náluk, és régebben volt ftp-jük hozzá. De régóta nem náluk vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!