Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mik ezek a "szégyen vagy sem"...

Mik ezek a "szégyen vagy sem" kajás posztok Facebookon?

Figyelt kérdés

Mostanában többször felbukkannak facebookon és rajtam kívül mások sem értik. Úgy terjednek mint az AI képek lassan.

Kajás csoportok képeinél látom általában.

Valaki írta, lehet kattintásvadászat, hogy bedobnak ilyen szöveget és mások kérdezgetik miért az, több emberhez eljut és több a kattintás...

Valaki meg mártírkodásnak gondolja, de valóban az étel miért szégyen, egyszerűen eltérő módon készítik de az étel gusztának néz ki.

Egyszer egy nagyon finomnak kinéző vörösboros marhapörköltös képnél láttam amin csak a gomba volt újdonság...

Ki szerint szégyen egyáltalán? A legtöbb komment ezekre csak kérdezgetés, hogy miért szégyen illetve gratula jól néz ki, de sehol nem láttam még azt, hogy konkrétan valaki azt írta volna, hogy "jajj ez milyen szégyen, hogy képzeled?"...

Volt egy aminél olyan magyarázata volt, hogy másnapos kenyérből csinált bundáskenyeret és ezt tartotta szégyennek...MÁSNAPOS KENYÉR! ÚRISTEN! Másoknál azonnal elfogy a kenyér, vagy mit ért másnaposnak?

Mit gondoltok ezekről a posztokról?

nov. 28. 14:38
 1/4 Szirty ***** válasza:
Rossz kategóriába raktad.
nov. 28. 14:48
 2/4 A kérdező kommentje:
1-Bocsi, új vagyok...átrakják majd?
nov. 28. 14:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Melyik kategóriába való amúgy?
nov. 28. 15:05
 4/4 anonim ***** válasza:
60%

Ez azert van, mert pont a legartatlanabb temakban esnek egymasnak verre menoen. Mindenbe belekotnek, akarmilyen kajat raksz fel. Ezt megunvan - valahol ebben igazuk is van - alkalmazzak ezt a hatasvadasz martir attutidot. ;-)

De!!!

1. Legalabb a receptet irjuk mar a kep fole! Vagy ala.

2. Retro csoportba - ami magyar receptekre van optimalizalva, ha nem, ezt kulon jelzik a neveben! - ne tegyuk be mar a MOST divatos DUBAI csokit! Vagy valami OSREGI JAPAN csoda levest.

nov. 28. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!