Valaki megmagyarázná nekem ezt az érthetetlen technikai zűrzavart?
Van egy film, amit a YouTube-ról letöltöttem évekkel ezelőtt. Most a megosztón nézem, a számítógépemről és nincs hangja neki. De nem jelzi, hogy le lett volna tiltva a hangsáv. A letöltött anyagról is eltűnt a hang.
Ezzel szemben ugyanezen a linken, a YouTubeon ugyanezt a filmet hanggal tudom nézni a telefonomon!
Mi a bánat történt itt? Egy-két videónál csinálja, de nem mindenhol. És a gépre letöltött anyagot ezt hogy érinthette?
Félreérthető a kérdés, nem kötekedett. Azt írtad hogy letöltötted, én is úgy értettem hogy a gépen játszod le offline. Ott számított volna a médialejátszó képessége, de így már nem.
Youtube-on nézve több böngészőből tudod kipróbálni, hogy vajon mindegyiknél ezt csinálja-e. Ha csak az elsőben ahol próbáltad, akkor ott van valami elállítva. Firefoxban például a lapfület el lehet némítani külön, hiába mutatja a lejátszóablakban a teljes hangerőt. Ilyenkor külön a lap némítását kell feloldani a lapfül tulajdonságaiban.
3-as, azaz a kérdező.
Pontatlan megfogalmazása miatt ne a másik kommentelőt támadd!
A kötekedést csak bemeséled magadnak. Valami nem oké a lelkedben.
Pontatlanságodat, hibádat ilyen nehéz elismerni?
Elkezdted a mondatot,hogy régen honnan szedted le.
Honnan kellene tudni,hogy ugyanarra a videomegosztóra néztél fel ismét?
Nagyon sok videomegosztó van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!