Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Valaki megmagyarázná nekem...

Valaki megmagyarázná nekem ezt az érthetetlen technikai zűrzavart?

Figyelt kérdés

Van egy film, amit a YouTube-ról letöltöttem évekkel ezelőtt. Most a megosztón nézem, a számítógépemről és nincs hangja neki. De nem jelzi, hogy le lett volna tiltva a hangsáv. A letöltött anyagról is eltűnt a hang.

Ezzel szemben ugyanezen a linken, a YouTubeon ugyanezt a filmet hanggal tudom nézni a telefonomon!

Mi a bánat történt itt? Egy-két videónál csinálja, de nem mindenhol. És a gépre letöltött anyagot ezt hogy érinthette?

nov. 24. 21:37
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
"megosztón nézem" Mi az a megosztó?
nov. 24. 21:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Olyan kódolású a videó hangja, amit a lejátszód nem tud értelmezni, ezért néma marad. Próbáld meg másik médialejátszóval, a VLC jellemzően fel szokta ismerni és le tudja játszani a különböző kódolásokat.
nov. 24. 21:41
 3/8 A kérdező kommentje:
#1 videómegosztó a YouTube, minek kötekedsz?
nov. 24. 21:47
 4/8 A kérdező kommentje:
#2 Azt hol állíthatom be?
nov. 24. 21:48
 5/8 anonim ***** válasza:
87%

Félreérthető a kérdés, nem kötekedett. Azt írtad hogy letöltötted, én is úgy értettem hogy a gépen játszod le offline. Ott számított volna a médialejátszó képessége, de így már nem.

Youtube-on nézve több böngészőből tudod kipróbálni, hogy vajon mindegyiknél ezt csinálja-e. Ha csak az elsőben ahol próbáltad, akkor ott van valami elállítva. Firefoxban például a lapfület el lehet némítani külön, hiába mutatja a lejátszóablakban a teljes hangerőt. Ilyenkor külön a lap némítását kell feloldani a lapfül tulajdonságaiban.

nov. 24. 21:56
 6/8 anonim ***** válasza:
85%
#3 Ez nem kötekedés... Azt írtad letöltötted, majd megosztóról nézed, ez alatt érthető az is hogy gépről/NAS-ról megosztod helyi hálózaton és valamim és eszközön játszod le.
nov. 25. 08:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha YouTube-on nézed, akkor nem töltötted le, ezzel ellent is mondtál magadnak.
nov. 25. 11:23
 8/8 anonim ***** válasza:

3-as, azaz a kérdező.

Pontatlan megfogalmazása miatt ne a másik kommentelőt támadd!

A kötekedést csak bemeséled magadnak. Valami nem oké a lelkedben.

Pontatlanságodat, hibádat ilyen nehéz elismerni?

Elkezdted a mondatot,hogy régen honnan szedted le.

Honnan kellene tudni,hogy ugyanarra a videomegosztóra néztél fel ismét?

Nagyon sok videomegosztó van.

nov. 27. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!