Megnéztem mi az az RSS, de nincs olvasóm, csak számomra érthetetlen oldal jött be kb mintha 1 oldal forráskódját nézném.Akkor nem iratkoztam fel ugye?
Ha nincs olvasód, a böngésző megpróbálhatja felvenni egy dinamikus könyvjelzőbe, de nem így szokás csinálni. Jobb egy olvasót használni, mert tematikusan tudod rendezgetni a feliratkozásokat, és egy önálló ablakban látod egyszerre mindet (ahelyett, hogy egyesével nyitogatod az oldalakat). Pl.:
Olyan, mintha e-maileket olvasnál, csak itt a megjelenő tartalom a weboldalak új bejegyzése (hír, cikkek, bejegyzések, fórumtémák, blogposztok stb.)
Ha jött létre a böngészőben egy új könyvjelző sem, akkor nem történt semmi. Nem volt olyan programod ami értelmezni tudta volna a kódot.
1 es semmi könyvjelzőt nem látok, akkor semmi nem történt? (mármint nem látok olyat ami eddig nem volt.DE ha mégis felratkozott volna bárhogyan ezt lehet törölni ugye? )
2 es (nem tudom egy embert takar e a két válasz), ha nincsen ilyenem, akkor nem történt sem mi sehova nem iratkozott fel? (márpedig nincs se az EDGE-n se CHrome-n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!