Hogy lehet elrejteni Facebook-on,hogy hány ismerősöm van?
De nem az baj,hanem,hogy hiába van rejtve,mutatja,hogy hány db ismerősöm van,hiába nem tudnak konkrétan rá keresni,hogy kik azok,de az ismerősök számát ki írja ugyan úgy.
Eddig nem ilyen volt a facebook.
Hasonló a bajom.
Pl. : eladós csoportokban majd arra hiszik azt kamu akinek 40 ismerőse van pedig lehet csak a család van jelölve + pár barát, másnak meg van 500, de csak (vissza)jelöl bárkit...
#8-as Nekem is 38 ismerősöm van, csak fordítva, családtag nincs is, csak aktív munkatársak és barátok. Max évente 2x posztolok valamit, hát most meglepődtem, hogy ugyanannyian lájkolnak a 38-ból, mint másnál a 600-ból. Van egy barátom, aki azt mondta, hogy tök jól esik neki, hogy nem a sokszázadik x valakinél, hanem befért egy szűk körbe. Marketing szempontból persze azt szeretik „célba venni” akinek többszáz ismerőse van, ez érthető, és igen, ilyen szempontból hátrány, ha látják, hogy nem olyan aktív a felhasználó.
Olyan ismerősöm is van, aki állandóan féltékenykedik a párjára, na ő most új muníciót kapott, lesi, hogy a párja posztjait lájkoló nőknek hány ismerőse van; a többszáz rendben van, de ahol a 80 ismerős közé befért az ő párja is, na ők hatványozottan gyanúsak neki :D
Nonszensz, hogy pl az eseményeknél már nem mutatja, hogy ki lesz ott, pedig volt olyan ismerősöm, akik pl így jöttek össze. Pedig nem kötelező rányomni az ott leszekre, ja valaki nem akarja mutogatni.
De ez egy hasznos dolog volt, lehetett látni, hogy ismerősök ott lesznek vagy valaki aki tetszik stb.
Közben meg ilyen privát dolgot nyilvánosra állítanak kérés nélkül. Nekem sincs sok ismerősöm és fogynak is, mert nem jelölik be mindenkit, akit ismerek. Nem örülök neki,hogy mostmar nyilvános ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!