Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehet elrejteni Facebook-...

Hogy lehet elrejteni Facebook-on,hogy hány ismerősöm van?

Figyelt kérdés
Pár napja vettem észre másoknál is,hogy akiknél eddig rejtve volt az ismerősök listája,mindegyiknek ki írja,hogy hány ismerőse van,de eddig csak a közöseket írta ki,de azt nem,hogy hány ismerőse van.

nov. 22. 21:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
51%
Beállítások és adatvédelem -- Célközönség és láthatóság -- Ki láthatja az ismerőseid listáját? - ezt állítsd át "csak én"-re
nov. 23. 11:02
 2/11 A kérdező kommentje:

De nem az baj,hanem,hogy hiába van rejtve,mutatja,hogy hány db ismerősöm van,hiába nem tudnak konkrétan rá keresni,hogy kik azok,de az ismerősök számát ki írja ugyan úgy.

Eddig nem ilyen volt a facebook.

nov. 23. 11:54
 3/11 anonim ***** válasza:
52%
Az én ismerőseim most sem látják, hogy hány ismerősöm van. És én sem látom a számot azoknál, akiknél "csak én"-re van állítva az ismerősök listája. Szóval nálam most sem ilyen a Facebook.
nov. 23. 12:02
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Megkövetlek, teljesen igazad van. Van olyan ismerősöm, akinél bár rejtett az ismerősei listája, és azt nem is látom, de a számot igen. Eddig ez tényleg nem így volt. Lehet, hogy csak valami bug, de ha meg szándékos, akkor elég nagy szemétség, hogy nem lehet átállítani.
nov. 23. 12:19
 5/11 anonim válasza:
100%
Ez valami újítás. Egy haverom fel is függesztette a fiókját (messengeren marad), mert bár az ismerősök számának láthatósága pont nem oszt nem szoroz (ha valaki a sokra hajt, akkor annál nincs könnyebb, mint bejelölni 200 embert, akik közül 100 még úgyis visszajelöl, ha nem ismered, más meg büszke arra, hogy 100 alatt van a szám, mert nem enged oda minden jöttmentet), de: vannak adatok, amiket kötelező volt megadni (pl. e-mail cím) és most még be lehet nem nyilvánosra állítani, de majd lehet holnap arról is úgy döntenek mindenféle jelzés nélkül, hogy az is nyilvános lesz.
nov. 23. 14:47
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ma frissült erre és baromira nem tetszik, nem véletlenül állította át aki akarta ne látszódjon a szám most pedig automatikusan nyilvános. Vicc.
nov. 27. 08:22
 7/11 anonim ***** válasza:
83%
Inkább azt tartom én is aggályosnak, hogy csak úgy előzetes jelzés nélkül. Mondjuk így legalább nem próbálkoznak be mindenféle jöttmentek, ha látják, hogy valakinél nem többszázas az ismerősök listája. Abból azért lehet tudni, hogy az illető nagyon megválogatja, hogy kit enged be. A haverom meg, aki fel is függesztette a profilját, ő még akkor regisztrált, amikor kötelező volt a messenger használathoz. De FB-ot nem használta, nem is volt ismerőse. Most meg úgy volt vele, hogy így olyan, mintha valami kamu profil lenne, ezért újra felfüggesztette, a messengert attól még simán tudja használni.
nov. 27. 11:18
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló a bajom.

Pl. : eladós csoportokban majd arra hiszik azt kamu akinek 40 ismerőse van pedig lehet csak a család van jelölve + pár barát, másnak meg van 500, de csak (vissza)jelöl bárkit...

nov. 28. 11:19
 9/11 anonim válasza:
77%

#8-as Nekem is 38 ismerősöm van, csak fordítva, családtag nincs is, csak aktív munkatársak és barátok. Max évente 2x posztolok valamit, hát most meglepődtem, hogy ugyanannyian lájkolnak a 38-ból, mint másnál a 600-ból. Van egy barátom, aki azt mondta, hogy tök jól esik neki, hogy nem a sokszázadik x valakinél, hanem befért egy szűk körbe. Marketing szempontból persze azt szeretik „célba venni” akinek többszáz ismerőse van, ez érthető, és igen, ilyen szempontból hátrány, ha látják, hogy nem olyan aktív a felhasználó.

Olyan ismerősöm is van, aki állandóan féltékenykedik a párjára, na ő most új muníciót kapott, lesi, hogy a párja posztjait lájkoló nőknek hány ismerőse van; a többszáz rendben van, de ahol a 80 ismerős közé befért az ő párja is, na ők hatványozottan gyanúsak neki :D

dec. 3. 19:45
 10/11 anonim ***** válasza:

Nonszensz, hogy pl az eseményeknél már nem mutatja, hogy ki lesz ott, pedig volt olyan ismerősöm, akik pl így jöttek össze. Pedig nem kötelező rányomni az ott leszekre, ja valaki nem akarja mutogatni.

De ez egy hasznos dolog volt, lehetett látni, hogy ismerősök ott lesznek vagy valaki aki tetszik stb.

Közben meg ilyen privát dolgot nyilvánosra állítanak kérés nélkül. Nekem sincs sok ismerősöm és fogynak is, mert nem jelölik be mindenkit, akit ismerek. Nem örülök neki,hogy mostmar nyilvános ez.

dec. 12. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!