Hogyan lehet a facebookon az újabb ismerősök listáját elrejteni a, , párod? Elől"? (Mert, , barátnőm ezt tette, és azóta hirtelen megnőtt az ismerősi száma 3-4 fővel)?
Saját profil / Ismerősök / Kezelés (ez egy ceruza ikon a sor legvégén, az Ismerősnek jelölések és az Ismerősök keresése gombok mögött) / Adatvédelmi beállítások.
Ha ez megvan, Ismerősök listája / Ki láthatja az ismerőseid listáját? >>> Ezt állítsd 'Csak én' -re. Így a csaj is csak a közös ismerőseiteket fogja látni.
En is felveszek uj ismerosokot, de egyihez se nyultam es nem is fogok. Bar nem is telefonalok veluk. Nem tudnal inkabb nala rakerdezni, miert telefonal veluk?
N
Ha már csak szexre kell neked, miért érdekel mennyi új ismerőse van?
Nekem nincs párom, de az ismerőseim rejtve vannak.Csak én látom őket.
+ infó a #3-mashoz:
Az Ismerősök listája / Ki láthatja az ismerőseid listáját? -nál Egyéni beállítást is meg lehet adni, hogy konkrétan ki elől szeretnéd elrejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!