Ha kaptam egy facebook értesítést arról, hogy valaki ismerősnek jelölt és ez látszólag nem így van, az minden bizonnyal azt jelenti, hogy visszavette a jelölést, vagy lehet erre más magyarázat is?
Figyelt kérdés
Ezt azért szeretném tudni, mert idegesít egy eset tegnapról. Régebben a volt osztálytársnőimnek, egyaránt általános és gimiseknek, küldtem álnevekről enyhén szólva érdekes üzeneteket, a témájukba most nem mennék bele, nem az a lényeg. Mivel ez hosszú évekig ment, így volt aki idővel kiokoskodta, hogy én vagyok. Ezért mostanában azon gondolkodok, mennyire széles körben mehetett híre, gondolom ha egyik találkozik a másikkal akkor előjön. Volt egy lány barátom is akivel sokat lógtunk akkoriban, nem jártunk csak barát. Aztán eltávolodtunk, be se voltunk jelölve. Neki ugyan nem írtam ilyeneket, de volt olyan lány akivel jó viszonyban volt és annak igen, nem tudom ő tudja, hogy én voltam vagy nem. Ami érdekes volt tegnap, hogy ez a lány barátom az értesítéseim alapján bejelölt, viszont amikor rámentem az oldalára ez látszólag nem így volt, mert a jelölés gomb volt ott, tehát én jelölhettem volna, amikor függőben lévő a jelölés olyankor a jelölés gomb helyett válasz gombnak kell lenni, amire kattintva döntök a fogadásról vagy elutasításról. Ezek után azon gondolkodom, talán valakitől hallott valami sztorit rólam illetve így azt is megtudta, hogy van profilom, mert annyira nem beszéltünk már, hogy szerintem ezt sem tudta. Lehet, hogy elkezdett nézegetni és talán véletlen rányomott a jelölésre, telefonnál ez előfordul, de aztán visszavonta. Azt akarom tudni, hogy szerintetek is ez a valószínű, vagy lehet valami számomra ideálisabb esete ennek, talán bejelölt és valami programhiba miatt alakulhatott így?nov. 17. 11:13
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!