Most hogy kell kilépni a fb-ból?! Egyszerűen nem tudok kilépni a Facebook fiókból! Eddig sosem okozott gondot, azonnal megtaláltam, hogy hova kell kattintani, hogy kilépjen.
Újraindítottam. Sajnos nem oldotta meg! Azért köszi.
Okostelefon, Xiaomi Redmi note 9.
Egyszer már egy másik weboldallal is csinálta ezt. Lehet, hogy a böngészővel van vmi.
Ugyanis akkor az volt, hogy meg volt nyitva egy honlap a Firefox böngészőben és be voltam lépve a fiókba (nem fb, de nem tudom ideírni a nevét, mert nem engedi), akkor sem tudtam kilépni és megnyitottam egy másik böngészőben. Akkor derült ki, hogy a Firefoxban az az ikon, ami a kilépés menüpontja, eleve meg sem jelent.
Nem tudom, lehet, hogy most is ez van? Mivel ez is most a Firefoxban van megnyitva.
És ha igen, akkor mi a teendő? Töröljem az egész Firefoxot és telepítsem újra?
Más módszert már próbáltam, az nem oldotta meg.
Ráadásul annyira ritkán használom a Facebookot... Most se kellett volna. :)
Írj légy szíves, hogy mit tegyek szerinted?!
Kipróbáltam másik böngészőben, ott egyből ki tudott lépni, tehát akkor a Firefox böngészőben nem működik nálam rendesen valami.
Megpróbálom vhogy letörölni, majd megírom, hogy mire jutottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!