Jól érzem, hogy üres az online tér, nincsenek benne emberek?
Pl. itt GYK-n is azt érzem, hogy egyszerre mindössze 4-5 ember lődörög egy kategóriában, de bármilyen más fórumnál is ezt látom. Szaktudást egyáltalán nem igenylő kérdésekre alig lehet választ kapni. Vagy vaterára is azért nem járok már, mert csak ingyen, személyes átadással tudtam odaadni másnak a vadiúj, nem használt dolgaimat, és ezekről az emberekről is kiderült, hogy csak gyűjtögetők, és nincs is rá szükségük. Nincs ebben az egész országban olyan, akinek szüksége is van rá?
Mit csinálnak az emberek az interneten egész nap?
Nem érzed jól. Egyszerűen nem lenne reális ennyi weboldalt, ennyi online infrastruktúrát fenntartani, ha tényleg csak "üresen" állnának.
Viszont az tény, hogy idővel változtak az emberek internethasználati szokásai. Én azért még nem temetném a fórumozást, de már nincs akkora vonzereje, mint mondjuk 20 éve.
Ezzel az oldallal kapcsolatban meg... mondjuk ha minden kategóriában egyszerre 4-5 aktív tag lenne, az ha belegondolsz, egyáltalán nem lenne kevés. Van közel 30 kategória, az 100+ egyidejű aktív tagot jelentene, ami azért nem rossz. Az meg egy másik kérdés, hogy a Gyakori tényleg egy kisebb mélyponton megy át.
Vaterán meg én egyáltalán nem tapasztalom, hogy csak ingyen lehetne eladni bármit.
Az igaz, hogy ilyen téren is változtak a szokások, 15 éve még a Vatera volt az online kiskereskedelem alfája és omegája, ma már sok minden áthelyeződött Vintedre, Fb piactérre, és hasonlókra.
Az meg, hogy kinek miért kell valami, nos... szerintem az ő dolguk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!