Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » USB-C - RJ45 kábel működhet?

USB-C - RJ45 kábel működhet?

Figyelt kérdés

Szeretném a laptopomat kábellel az internetre/helyi hálózatomra kötni, de csak USB-C van rajta. Találtam egy ilyen kábelt, amiben nem vagyok biztos, hogy működik.

Ethernet USB átalakítók vannak, de nem akarom, hogy egy ilyen adapter lógjon ki a laptopomból, mivel elég sokat mozgatom. Viszont az Ethernet és az USB szabbványok gondolom eléggé különböznek, és kell valami átalakítás, ezért is olyan nagyok azok az adapterek.

De ennek a kábelnek bár nagyobb, de nem vagyok biztos benne, hogy elég nagy a csatlakozója ahhoz, hogy beleférjen ez az elektronika.

Működhet ez a kábel, vagy csak egy átverés?

[link]

ma 14:02
 1/2 Gugu Gabor ***** válasza:

A terméket linkelhetted volna és nem a képet. Nekem egyébként kép lapján furának tűnik.

Minden esetre

[link]

ma 14:28
 2/2 A kérdező kommentje:

Talán ezen az oldalon van felsorolva a legtöbb specifikáció

[link]

ma 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!