Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » 📶 Hogyan spóroljak mobilneten?

📶 Hogyan spóroljak mobilneten?

Figyelt kérdés

Most 7 990 Ft harminc napra, 500 GB.

Ebből 450 GB felesleges, elég 50 GB.

(A telefonomról osztom laptopra is.)

nov. 11. 02:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Yettelnél 9600/hó a teljes csomagom korlátlan nettel
nov. 11. 09:50
 12/20 anonim válasza:
Megújuló 1gb 30napra a telekomnál. Az elején még kihasználtam, ma már nem. 1290 a havidíj. Feltöltökártyás vagyok
nov. 11. 13:43
 13/20 A kérdező kommentje:

11.:

Én szinte egyáltalán nem telefonálok, csak netezek. Ezért a 9 600 Ft-os csomaggal rosszabbul járnék.

12.:

Az 1 GB nagyon kevés lenne nekem, mert nincs itthon másik netem. Összesen havi 50 GB-ra van szükségem.

nov. 11. 15:34
 14/20 anonim ***** válasza:
Ha nincs másik net, hogy elég havi 50 GB? Nálam aug1 óta 512 GB ment el, pedig nem streamelek filmeket
nov. 11. 16:44
 15/20 A kérdező kommentje:
Nincs másik netem, tényleg elég nekem a havi 50 GB. Hogy neked miért kell kb. háromszor több net havi átlagban, az talán azért van, mert nem tiltod a szoftvereid automatikus frissülését, vagy nagyobb méretű fájlokat szoktál letölteni, vagy szimplán háromszor több weboldalt látogatsz, mint én. Nem tudom. Érdemes megnézni a készülékeden az adatforgalmi statisztikát, hogy pontosan mi fogyaszt a legtöbbet. Ha nézel majd videót, akkor érdemes 240p-re állítani a minőségét, de nekem sokszor elég a 144p is.
nov. 11. 18:57
 16/20 anonim ***** válasza:

15, minek nézzek szar minőségben yt videot, ha korlátlan a netem, vagy tiltsak szoftverfrissítést?

Amúgy semmi extrát nem csinálok, nagyrészt könyveket töltök le, meg néha yt, email/mobilbank, shopping, stb. Zene, de az meg le van töltve, csak az első alkalommal húz adatot

144pben nézni videot 2024-ben kicsit röhelyes, nem mellesleg a szemed is rontja

nov. 11. 20:01
 17/20 anonim válasza:
Mivel megújuló 1gb, nekem bőven elég. Használok nyilt wifit, itthon csak ez van. Saját netről csak a gyakori és a moly.hu amit nézek. Nyilt wifiről megy minden más
nov. 12. 03:36
 18/20 A kérdező kommentje:

Hogyan spóroljak a havi 7 990 Ft-os mobilneten,

ha csak 50 GB-ra van szükségem?

Keressek kisebb csomagot a jelenlegi helyett,

hogy ne 500 GB-ért fizessek? Akkor talán ez:

Netfone 100 perc + 50 GB

6 600 Ft/hó (hűség nélkül)

[link]

Vagy inkább használjak otthonit? Akkor talán:

Yettel OtthonNet

5 750 Ft/hó, korlátlan (hűség és router nélkül)

[link]

Vagy milyen egyéb lehetőségeim vannak?

A szomszédnak Vodafone wifije van, de azt

nem akarom használni, mert tudtommal tilos.

Nekem az a gyanúm, hogy nem igazán lehet ezen spórolni,

ahogy a 16-os válaszoló is utalt rá.

Legfeljebb az internetezési szokásaimat átalakítva,

ahogy a 17-es is írta.

Pl. ha valahogy 5 GB-ra csökkenteném az igényemet,

akkor csak 2 590 Ft lenne a költségem havonta.

Kezdésként a TikTok-ról leszokhatnék.

Az 12 GB volt októberben... 😅

nov. 12. 05:44
 19/20 anonim ***** válasza:

Most egész őszintén, nem teljesen mindegy, hogy 8 vagy 6 ezer forintot fizetsz? Pláne, hogy az a 2000 plusz normálisabb minőséget biztosít.

De ha bemész az összes szolgáltatóhoz, elmondod a telefonálási szokásaid és a netezési igényeid, legalább az egyik be tud rakni valami flottacsomagba, ami valószínűleg jóval olcsóbb, mint amit a honlapjukon kínálnak

nov. 12. 06:01
 20/20 A kérdező kommentje:
Flotta, na ez eszembe se jutott, köszi a tippet!
nov. 12. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!