Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Messengeren tiltás után miért...

Messengeren tiltás után miért van "üzenetküldési engedélykérés" a letiltott személy neve felett?

Figyelt kérdés
Az érintett személy már egy ideje (5 éve) le van tiltva, azonban nemrég lettem csak figyelmes rá hogy a neve felett üzenetküldési engedélykérés van, ami eddig nem volt ott. Hogyan lehetséges ez?

nov. 6. 14:28
 1/4 anonim válasza:

Szia! Ne haragudj, esetleg rájöttél már, hogy miért van? Ugyanebben járok. Ugyanígy ott a neve felett ami akkor még nem volt.

Letíltottam először valakit életemben, majd feloldottam egy idő után, mert nem érdekelt a lehetetlen viselkedése. Ám nem írtam neki, ő írt utoljára és így a chat-jében a törlés vagy tíltás gombra lehet kattintani és írni neki. Ám én nem szeretnék. Valószínűleg ekkor látnám, hogy mit szeretett volna, de mivel nem szeretnék írni neki így nem látom. Ám az üzenetküldési engedélykéréseknél az üzenete sehol sincsen ott. Így luft, hogy mit írt :)

Esetleg Te megoldottad már? Köszönöm!

dec. 6. 08:34
 2/4 anonim válasza:

Szia! az előző lennék: ezt találtam a neten és akkor jól gondoltam. Csak ha feloldod a tíltását és írsz neki, nem törlöd vagy tíltod újra akkor láthatod az üzenetét. Valószínűleg ő a tíltás után írt még Neked mikor már nem volt az ismerősöd. Na ezt találtam, idézem:

"Az üzenetküldési engedélykérésből tudhatod meg, hogy üzenetet küldött neked valaki, aki nem az ismerősöd a Facebookon. Tudnivalók arról, hogyan tudod ellenőrizni az üzenetküldési engedélykéréseket.

Miért csak a válaszomat követően jelenik meg?:

A szerintünk kéretlen tartalmú üzeneteket kiszűrjük az engedélykéréseid közül. További információ a Chatek listádba érkező üzenetekről

Ha reagálsz egy üzenetküldési engedélykérésre, akkor kapcsolatba lépsz annak küldőjével, és látni fogod az összes neked küldött médiatartalmát. Az engedélykérés ezután megjelenik a Chat listádban, a többi csevegéseddel együtt.

Elrejtjük a neked küldött médiatartalmakat, ha azokat olyan ember küldte, akivel nem állsz kapcsolatban a Facebookon – ezzel igyekszünk megóvni attól, hogy olyan emberektől származó képeket láss, illetve hivatkozásokat nyiss meg, akikkel esetleg nem szeretnél kapcsolatba lépni (például lehetséges levélszemétküldőkkel). Ha reagálsz egy üzenetküldési engedélykérésre, akkor kapcsolatba lépsz annak küldőjével, és látni fogod az összes neked küldött médiatartalmát."

Remélem, hogy tudtam segíteni!

dec. 6. 08:47
 3/4 A kérdező kommentje:

Szia!

Ha jól értem akkor miután én már letiltottam, ő írt még nekem üzenetet utána? Ez hogyan lehetséges? A tiltás után nem úgy van hogy egyáltalán nem tud semmilyen üzenetet küldeni? Ha igen, akkor ő hogy csinálta ezt? Köszönöm a válaszod amúgy!

dec. 6. 18:40
 4/4 anonim válasza:
Szia! Igen ez furi mert olyankor kiírja, hogy nem érhető el a messenger alkalmazásban. Nem tudom komolyan. :)
dec. 10. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!