Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért kér most biztonsági...

Miért kér most biztonsági kódot a facebook oldal, hogy betudjak lépni, lehet vki feltörte a fiókomat?

Figyelt kérdés

Az email címemre is megérkezett a kód, amit elvileg bekellene írnom, viszont eddíg ilyenre nem volt szükségem....

Mással is van így???

nov. 4. 17:33
 1/6 A kérdező kommentje:
közben a régi gépemről simán betudtam lépni..., akkor ez mitől van?
nov. 4. 17:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Új eszközről mindig kérni fogja. A "régi gépem" említése arra utal, hogy olyan helyről léptél be, amiről korábban még nem.
nov. 4. 17:57
 3/6 A kérdező kommentje:
de a jelenleg gépemről is betudtam eddíg lépni probléma nélkül...
nov. 4. 17:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Az volt az alapértelmezett eszköz amiről rendszeresen beléptél, azt megjegyezte magának mint megbízható helyet. Az új ismeretlen helyeknél már riasztani fog, mert az olyan mintha egy idegen próbálna hozzáférni.
nov. 4. 18:07
 5/6 A kérdező kommentje:
dehát arról sem most léptem be először... áhh, nem értem, már vagy fél éve használom a mostanit...
nov. 4. 18:09
 6/6 anonim ***** válasza:
76%

Törölted a böngésző sütiket, futtattál bármilyen rendszertisztító programot ami kitakaríthatta? Az tárolja a megjegyzett beléptetést.

Nem törték fel, mert nincs feltörés. Akkor jutnak be a fiókodba, ha kiadtad vagy kicsalták a belépési adatokat. Ezért legyen bekapcsolva a kétfaktoros hitelesítés mobilszám megadásával, mert ha megszereznék az e-mail címet és jelszót, de nem kell jóváhagyni mobilról, akkor beléphetnek.

nov. 4. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!