Miért kér most biztonsági kódot a facebook oldal, hogy betudjak lépni, lehet vki feltörte a fiókomat?
Figyelt kérdés
Az email címemre is megérkezett a kód, amit elvileg bekellene írnom, viszont eddíg ilyenre nem volt szükségem....
Mással is van így???
nov. 4. 17:33
1/6 A kérdező kommentje:
közben a régi gépemről simán betudtam lépni..., akkor ez mitől van?
nov. 4. 17:50
2/6 anonim válasza:
Új eszközről mindig kérni fogja. A "régi gépem" említése arra utal, hogy olyan helyről léptél be, amiről korábban még nem.
3/6 A kérdező kommentje:
de a jelenleg gépemről is betudtam eddíg lépni probléma nélkül...
nov. 4. 17:58
4/6 anonim válasza:
Az volt az alapértelmezett eszköz amiről rendszeresen beléptél, azt megjegyezte magának mint megbízható helyet. Az új ismeretlen helyeknél már riasztani fog, mert az olyan mintha egy idegen próbálna hozzáférni.
5/6 A kérdező kommentje:
dehát arról sem most léptem be először... áhh, nem értem, már vagy fél éve használom a mostanit...
nov. 4. 18:09
6/6 anonim válasza:
Törölted a böngésző sütiket, futtattál bármilyen rendszertisztító programot ami kitakaríthatta? Az tárolja a megjegyzett beléptetést.
Nem törték fel, mert nincs feltörés. Akkor jutnak be a fiókodba, ha kiadtad vagy kicsalták a belépési adatokat. Ezért legyen bekapcsolva a kétfaktoros hitelesítés mobilszám megadásával, mert ha megszereznék az e-mail címet és jelszót, de nem kell jóváhagyni mobilról, akkor beléphetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!