Facebook-kérdés: letiltották a marketplacemet, hol találok fellebbezési lehetőséget?
Teljesen abszurd, egy sima kis turista kamerát hirdettem meg, amiből amúgy van még az enyémen kívül több is (vagyis hasonlók), és először letiltották magát a hirdetést, merthogy "illegal product", aztán másnapra már az egész marketplacemet is blokkolták, nem férek hozzá, de még keresni se tudok.
Olyan a facem most, mintha nem is létezne a marketplace része, teljesen eltűnt a profilomból.
Nézegettem sokáig, de nem találok fellebbezési lehetőséget, mindig csak oda visz minden link, ahol "elmagyarázzák" hogy nem szabad illegális termékeket hirdetni. vicc ... és már arról is kaptam üzenetet, hogy az egész facebookomat tiltani fogják, mivel ez nem az első, hogy illegális terméket hirdetek. agyrém komolyan.
Valaki otthon van ebben és tudna segíteni? megköszönném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!