Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem működik már a...

Miért nem működik már a Marketplace Facebookon?

Figyelt kérdés

Már legalább 1 éve észrevettem, hogy olyan, mintha nem is léteznék rajta.

Körülbelül 1 éve nincs egy vásárlóm sem, érdeklődni érdeklődik legalább 50 ember, abból túlzás nélkül 50/50 nem ír vissza mikor vissza írok, hogy meg van még a termék… már panaszkodtak arra is, hogy írtak nekem üzenetet de én nem írtam vissza, holott nem kaptam azoktól a személyektől egy üzenetet sem.

A marketplacen kívül a saját profilomon is észre vettem, hogy akárkinek írok senki nem ír vissza, csak megnézi mindenki, holott nem ez volt a jellemző és már nem kicsit érzem sértőnek….

okt. 2. 15:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert ahogy mondják: "korai öröm nem állandó". Hirtelen fellobbanó érdeklődés, könnyű kapcsolat teremtés, de aztán gondolkodik is az ember.
okt. 2. 15:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Csak akkor nem értem mi értelme érdeklődni, ha senkit sem érdekel semmi😐
okt. 2. 15:26
 3/4 anonim ***** válasza:

"már panaszkodtak arra is, hogy írtak nekem üzenetet de én nem írtam vissza, holott nem kaptam azoktól a személyektől egy üzenetet sem"

Engedélykéréseket nézted?

Amúgy sincs semmi értelme az egésznek. Érdemesebb inkább csoportokban hirdetni, ahol legalább hozzád közelebb lévő emberek vannak.

okt. 3. 14:08
 4/4 A kérdező kommentje:

Rengeteg csoportban is hirdetek, igen engedélykéréseket is rendszeresen nézem, de ott sincs semmi, már ki is lett próbálva, hogy írt valaki engedélykérésbe és nem kaptam meg..

Régebben mikor feltettem pl csoportokba a hirdetéseket megjelent a hírfolyamomban, de most már sosincs benne..a párom mikor rákeres a nevemre,vagy egy hirdetésem nevére nem ad be semmit, mintha ott sem lennék..

okt. 4. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!