Miért csak 10mbit/s a letöltési sebesség, ha a szolgáltató 4G-hálózaton 300/50 Mbit/s.-ot "ígért" ?
Figyelt kérdés
Előfizetésem alapján a legerősebb díjcsomagban vagyok de a sebességteszt igencsak gyengének mutatkozik 10mbit/s... Ez miért van ?tegnap 18:45
1/8 anonim válasza:
Ezt max akkor éred el, ha egyedül vagy a cellán a torony tövében. Nézd csak meg mennyi a garantált... Naugye. Szóval amíg a 0 Mbit jön, ami természetesen jön, semmi szavad nem lehet.
Amúgy sok oka lehet, a gyenge vételtől a túlterhelt celláig.
4/8 A kérdező kommentje:
Hogy érted a low end kategóriát? Egy Realmi telefon ... nem tudom milyen tipus de mi köze ennek a letöltési sebességhez ? Egyébként PC-n is kipróbáltam hotspottal , ott is kb ugyanez a helyzet... Nem igazán kaptam kielégítő választ még a kérdésemre , tehát van egy netem aminek elvileg úgy kellene hasítani , hogy füstöljön viszont a gyakorlat meg nem ezt mutatja, a sebességmérő oldalon van egy átlag statisztika ami szerint az átlag sebesség Magyarországon 140mbit/s , ehhez képest az én ,,fullos,, netem hol van ? :D :D De egyébként nem panaszképp tettem fel a kérdést, egyszerűen csak kíváncsi vagyok , hogy mi lehet az oka ennek a szembetűnő különbségnek mert én annyira nem értek ehhez a témához! Haliii
tegnap 20:43
6/8 A kérdező kommentje:
5/5 Belföldön 5G-hálózaton a becsült maximális le- és feltöltési sebesség 475/75 Mbit/s, 4G-hálózaton 300/50 Mbit/s.
tegnap 21:35
7/8 anonim válasza:
Nem a maximális, hanem a GARANTÁLT! Mi van a szerződésedben?
8/8 anonim válasza:
Egy hasonlat ha érted:
Ha egy pendrivera rá van írva hogy USB3 attól még nem biztos hogy 20Gbps/20Gbps el írható/olvasható...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!