Miért van az hogy 5 készülékből, mindig ugyanazon alig működik az internet?
Adott egy ház, 2 telefonnal, 1 laptoppal, 2 TV-vel. Modem - Router, minden jó, de egyik nap arra gondoltak hogy a nyári konyhába is kellene wifi, mert odáig nem megy ki a jel.
Oké, semmi gond, új router, kábel és kivittük. Mivel ez extender, így LAN TO LAN a kábel a két router között, DHCP kikapcsolva a második routeren, ip és egyéb átírva hogy azonos tartonányban legyen mint az első router. Minden szuper, de amint elmentettem, egyszer még fel tudtam csatlakozni a SAJÁT laptopomról újra a routerbe, de amint másodjára próbáltam, már a wifire sem csatlakozott és kábelen sem értem el. Aztán jött a telefonos incidens amit fentebb említettem, hogy minden készüléken gyors a net, működik, nem szakadozik, csak egyetlen készüléken nem jó, mert vagy ledobálja (csatlakozva marad), gyenge jelet, vagy nincs internetelérést ír.
Másik hálózaton jó az az egy, így nem a telefonnal van baj. Mi lehet a hiba, mit felejthettem ki a második router beállításánál. Természetesen ugyanaz az ssid, jelszó meg társai.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!