Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » 10k+ Tiktok fiókomat meg...

10k+ Tiktok fiókomat meg akarná venni valaki, de nem tudom mennyit érhet?

Figyelt kérdés
Van rajt pár száz coin is.
okt. 29. 12:39
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
Semennyit.
okt. 29. 12:43
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
Semennyit.
okt. 29. 12:47
 3/5 anonim ***** válasza:
77%

A fiókodat nem használhatja más, az sérti a felhasználási feltételeket:

"4.5. Mit nem tehet a Platformon?

...

A Platformot Ön semmilyen esetben sem használhatja:

...

egy másik felhasználó fiókjának jogosulatlan használatára vagy ennek megkísérlésére."

[link]

Szóval nem ajánlatos kereskedni vele.

okt. 29. 13:40
 4/5 anonim ***** válasza:
52%
Mégis kereskednek vele jó páran. Sőt már marketplace is van az ilyen fiókokra, tiktok, insta, yt, fb page stb.
okt. 29. 19:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Hivatalosan sehogy, de én is hallottam, hogy valaki el akarja adni a tiktok fiókját. Bár ő ahhoz köti az árat, hogy hányas ajándékozói szinten tart. A követői száma néhány tízezer lehet. De szerinte a 40-es ajándékozói szint felett lehet eladni leginkább. Elmondása szerint 8-10 milliót költhetett rá, és 4-5 millióért akarja eladni. Rendszeres tiktokos párbajozóról van szó, aki szinte mindig benne szokott lenni a Magyar top 100-ban, de inkább a top 20-ban. Havi szinten 1-2 milliót keresett vele, és annak egy jó részét visszaforgatta, és másnak küldött ajándékokat. Amivel nőtt az ajándékozó szintje. A 10k+-os fiók önmagában semmit sem ér, mivel bárki könnyen elérheti. Az a pár coin érhet csak valamit, ami rajta van. De mint írták is, legálisan nem lehet eladni.
nov. 8. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!