Feltörték a Facebook fiókom, megmenthető még?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy a Fb fiókhoz tartozó e- mail még egy nagyon régi, gmail.hu-s cím, és mivel hónapokig nem jelentkeztem be rá, megszűnt...telefonszám és másik e-mail cím nincs megadva a Fb profilhoz, a régi e-mail meg ugye nem működik, így nem tudják mire küldeni a kódot az új jelszóhoz.
Valaki esetleg tud segíteni, vagy ennek már annyi?
okt. 27. 13:18
2/7 anonim válasza:
Akkor senki nem tört fel semmit, csak te voltál hanyag. Ez így maradt.
3/7 A kérdező kommentje:
#2 de, feltörték, és pont emiatt kellene az e-mailem, mert azon keresztül lehetne jelszót változtatni. Mert hiába szűnt meg az az e-mail fiók, amivel regisztrálva voltam Fb-n, a feltörés előtt mindig be tudtam vele jelentkezni Fb-ra.
okt. 27. 16:55
4/7 anonim válasza:
Mondom, hogy nem törték fel. Esetleg megszerezték a jelszavadat, mert máshol is ugyanaz volt és kiszivárgott, vagy eleve túl egyszerű volt.
5/7 anonim válasza:
Regisztrálsz egy új email fiókot ugyanazzal a régi névvel. Egyszer én is jártam így, hogy megszünt. Csináltam egy új fiókot a régi névvel és működött.
6/7 anonim válasza:
Facebook fiókod visszaállítása abban az esetben ha nem férsz hozzá a fiókodhoz tartozó emailcímhez vagy mobiltelefonszámhoz.
Fontos a visszaállítást olyan eszközről végezd amit korábban használtál a fiókban és a fiók megjegyezte mint megbízható eszközt.
7/7 anonim válasza:
5# Amennyiben engedi ugyanazt a nevet regisztrálni akkor megoldás lehet. Sok Email szolgáltatónál nem lehetséges még akkor sem ha korábbi azonos nevű fiók meg lett szüntetve. Gmail.hu esetében nem tudom hogyan működik, próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!